Esrakarakus Zeyneb 3 gün önce doğum yaptım karnımın yarısından coğu gitti diyebilirim 11 kilo almıştım toplam 79 kiloyla doğum yaptım ve sezeryan doğumu kaç kilo verdim bilmiyorum hiç tartılmadım ama yarın kontrolümüzde var o zaman bakıcam
theQueen Thesra O zaman kitap alsam iyi olacak internetten hala araştıramadım 😂 direkt kitap siparişi vereyim bari ☺️ Kafaya koydum son kopçaya kadar yemeyi düşünmüyorum tatlıyı 🙈 ama onun yerine günlük yulaf ezmesi+kuru meyveler+süt kaynatıp blendır yapıp tatlı yapabilirim küçük bir kase 😇
Thesra theQueen Kilo yapmiyorsa elbette yapabilirsin simdi ince hamur pizza yedim orta boy😂 yerken diyorumki a bu beni asla doyurmaz yatmadan once kesin birsey atistiririm dedim zor yedim hepsini😂midem kuculmus meger🤭
Thesra 123456 Birkac damla biberiye yagini gobeginize dokul masaj yaparak yedirin 5 dk sonra strecfilmle Sarin ve dans edin bu kadar 4-5 saat kalsin uzerinizde cikarinca terden su gibi olucaktir😌
Thesra Derineva Rica ederim evet parasini her kurusuna kadar hakeden bir urun ikinci el olarak satin alabilirsiniz
Berjin77 Thesra çok haklısınız yazdıktan sonra fark ettimb🙈🙈 bebe akil bırakmıyor insanda okuduğumu anlayamaz hale geldim 🙄🙄