Turkoglu Arass0407 ayh bu bebekler bizleri parmaklarında oynayıolar resmen yaa 😁 pusetinde durmuyor anakucağında durmuor bide Bebek arabasında da durmuyor. Oysa herkes öneriyor kolik ve gazlı bebeğe iyi geliyor diyor. Şahsi aracımızda bile durmuyor oysa biliyoruz ki her bebek arabada uyur 😳🙄 hepimizin yawruları zevklerini bi şekilde belirlemişler bizde çözcez die uğraşıpruz
Arass0407 Turkoglu çabucak büyüselerdi deliksiz uyusak yaa hamileykrn bile böyle değildim valla sanki bütün dünyanın yükü brnim üzerimde 😂
Arass0407 esmerayes rahat uyusun çabuk uyusun diye uğraşıyoruz sonra da alışıyor hiç durmuyolar ne yapacağımızı şaşırdık valla
Turkoglu Arass0407 😁😁😁 bitmeyen tatil olmayan süreklilik gerektiren tek mesai annelik. Ama nasıl da bakıolar emerken gözlerimizin içine içine 😍 maymun suratlı veletlerimiz 😘
Ftsmhr Benim kızım tam bir kolik ve gazlı bir bebekti 4 ay boyunca sürekli ağladı hiç uyku yoktu . Biz hamak aldık tredyoldan tavana asılan beşik tarzı o bizim kurtarıcımız oldu . Evet alışkanlık yapıyor. Ama uyku eğitimi verirseniz unutur
Smgsydn Arass0407 hamak beşik mutlaka alın. E bebekten taşınabilir aldık pikniğe bile götürdük. Kurtarıcı. Ana kucagımzda vvar oda lazm. Şimdi ana kucagında duruyor oyuncak asıyrm mutfaga getiriyorum benimle Bir taraftan iş yapıyorm bir taraftan onu izliyorum. Kahvaltımı yapabilyrm.
sevimgulce Arass0407 sağlıklı günlerde kullansın yavrunuz inşallah 🤗💕 gazsız, ağlamasız, deliksiz uykulu günler dilerim ☺️🌸🌸