NaimeYilmaz Yelda01 Dikkatli ve bilinçli yerine kibar alıştırma dediğiniz için olabilir. Malum günümüzde bir çok sağlık problemi bebeklik çağlarımızda yapılan yanlışlardan geliyor. Bu nedenle toplum olarak bu tarz konularda daha hassasız. Biraz da yanlış anlaşılma olabilir tabii. :)
Blackeagle Yelda01 Dünya Sağlık örgütüne göre 180 günü doldurmamış bir bebeğe ek gidaya dair hiç bir şeyin verilmemesi öneriliyor. Çünkü bebeklerin organları 180 gün içinde anca gelişiyor ve besinleri sindirebilmeyi öğreniyor, siz bebeğiniz daha 180 günü doldurmadan kendi yediğiniz şeylerden vererek bebeğinize iyilik yaptığınızı sanıyorsunuz ama aslında ileri yönelik obezite şeker tansiyon böbrek mide gibi rahatsızlıklarına öncülük etmiş olursunuz. Bilinçsizce insanları yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen..
As1ioz NaimeYilmaz konu admin olunca r yaptı tabi üstteki tersledigi herkes aynı seyi soyledi ama o saldırmayı tercih etti olsun burası birazda rahatlama platformu
yagizveannesi NaimeYilmaz allahım sonunda beni anlayan birileri çıktı şükürler olsun çok öpüyorum sizi 🙏🙏🥰🥰🥰♥️
tuananilmoms Beyzagok mesela 3-5 sebze denedin sonra meyveye geç , bazıları bi sebze bi meyve deniyor doktorumuz bize önce sebzeleri tattır demişti☺️
anne15 Beyzagok cam rende kullandım meyve ve sebzede. Su an yaz ayında verilebilen sebzeler bitince meyveye gecebilirsiniz
anne15 Beyzagok aynen 😂 havucu sevdi yiyo diye verdim öylede kakasında oldugu gibi cıktı korktum alerji diye dr abartmadan verelim dedi 🙈😂😂😂
anne15 tuananilmoms semizotu ve ıspanak ileriki ayda değil mi ? ek gıda listesi vAr elimde ek gıda sayfası da paylAşmışlardı facebookta. Damagına vs yapışır kurtaramazsa diye düşündüğümden vermedim kabak havuc patates verdim sebze
tuananilmoms anne15 valla canım bizim doktorumuz listeye o şekilde yazdı bilemiyorum ben haşlayıp yada buharda pişirip çatalla eziyorum daha olmadı ıspanağı vs blenderda yaparsız haşladığın suyla püre gibi olur
Gulsum_01 ant331 evet emziriyorum ama şimdiye kadar bse yoktu yogurtu verdikten sonra böyle oldu bugün tekrardan vercem yoğurt peki içine çok az muz ve cici bebe koysam olur mu acaba
ant331 Gulsum_01 bence şuan sade olarak dene etkileşim olacak mı ona bak aradan bir iki gün geçsin içine biseyler katarak dene
Nrsn5 Gulsum_01 bebeğim 6.5 aylık patates,kabak,armut,şeftali,nektari,avokado,yoğurt şuana kadar bunları tattırdım. 3 güb kuralı ile şimdi havuç ve muz vericem ilk yoğurt, kabak, patates bu şekilde ilerledim. 😊
anne15 tuananilmoms blender daha mantıklı dediğiniz gibi yoğurtla vs karıstırılabilir . Cam rendede verdm hepsini pütürlü yiyebiliyo aslında ot olduğu için tereddüt etmiştim