Ennur Karacocuk Gaz damlaları pek önerilmiyo ama bn kimyonlu su yapıp 2 çay kaşığı içiriyodum ne gaz kalıyodu ne kabızlık sorunu
SanemAsil Hemsirebianne merhabalar aynı Damla’dan kullanıyorum etki görmedim sizin kullandığınız küçük damla olarak mı yoksa Şurup gib olan mı
Kdkdkdmd Karacocuk zinco guzel canım hemn etkı edıyo bnde yenı dogum yaptm anında susuyo gazı cıkarıo
Karacocuk dodo kiraz çekirdeği kemeri kullanıyorum. Yatarken de ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum
Karacocuk Gmzakn ikisini de aynı anda kullanmak ağır gelmez mi bebek için. Doktor bana nurse harveys yazdı bide bio gaia ama ikisini aynı anda kullanmaya korkuyorum
Gmzakn Karacocuk hayır canım ağır gelse önermezdi heralde arkadaşımada söyledim oda doktoruna söyledi kullanabilirsin dedi onun doktoruda on damla sab simpleks günde 3 kere iki kerede biogaia 4 damla veriyordum
ask Ayazz444 3. Ayda azaldi sonrasinda yavas yavas tamamen bitti, 4. ayda da kusmalarimiz tamamen kesildi
Dicleninannesi1 Karacocuk bio gaia bizde çok etkili oldu bütün gaz damlalarını kullandım en etkilisi bio gaia oldu günde 2 defa 2 damla olarak veriyodum
Zeyozey Firuze suan kullanmıyorum sadece iki hafta kullandım ve faydasını gördüm inşallah olumsuz bir etkisi yoktur👍🏻Teşekkr ederim bilginiz için