Birkizbiroglan Busesrmz ayrıca Facebook kullanıyorsanız gruplar mevcut. Belki de biliyorsunuzdur🙋🏻♀️
Deletedmom94 Busesrmz kuzum benim kıyamam ona Allah şifa versin üzülmeyin eşimin doğduğunda ayakları kolları içe dönükmüş Ayakkabı alçı masaj ile düzelmiş şimdi hiç bir sorunu yok hatta banada annesi söyledi evlendikten sonra için rahat olsun sakın üzme kendini 🥰
121015 Merhaba benim oğlum da iki günlük daha küvezde solunum sıkıntısı var ama ayağındada sol ayağın da içe dönüklük var nasıl bir yol izlemeliyim sizin bebeğiniz düzeldimi ne olur bana cevap verin
121015 ftmgl1 tedavisi yapıldı suan ortez kullanıyoruz 6 aylık oldu . 4 alcılama bir aşiletomi ameliyatı oldu
ftmgl1 121015 çok geçmiş olsun umarım çabucak geçer bu süreciniz bende bizi ne bekliyor bilmiyorum detaylıda hafif içe dönük denildi ama işte masajla düzelir mi tedavi mi gerekir bu belirsizlik yoruyor ☹️
121015 ftmgl1 sizi hatırladım Facebook grubuna da yazmıştınız. İnş yoktur pozisyoneldir başka bir doktora daha gidin bence
ftmgl1 121015 evet bide hareket ettirirken ayağını düzelttiğini gördüm dedi doktor sanırım pevli bebekler düzeltemiyor ayağını o yüzden de kafamız karışık
Busesrmz 121015 ftmgl1 biz 10 aylık olduk. Ayağımız düzgün ama tabiiki tam düzelik değil. Diz aşağısı yamuk biraz. Biz sadece alçılama yaptık sonra ayakkabı verdi takamadık pek ama takmamamıza rağmen çok iyi dedi doktor bot verdi şimdi ama onuda alamadık pahalı. Biz düz yapıp kundaklıyoruz ayağını öyle öyle düzeldi bizimlisi
121015 ftmgl1 evet normal haline çeviremezler . Bizimkisi sol ayak ama ilk doğduğunda sağ ayağını da içeri çeviriyordu doktora sordum eliyle aldı düzelti bak düzelir Demişti pevli olsa düzelmez demişti
ftmgl1 Busesrmz ayakkabı sürecine zor diyorlar zaten çoğu bebek kabul etmiyormuş sevindim sizin adınıza herşeyin iyi gitmesine umarım bizde kolay atlatırız