Eymen06 22 günlük oğlumun gaz sancısı geçmiyor biogai verdim damla olarak oda fayda etmedi sizce ne yapmalıyım geçmesi için
kimyageranne Eymen06 bize sap simplex+nurse harveys damla iyi geldi günde 3 kere veriyorum ayrıca nbl probiotik kullanıyorum günde birkere . Çok azaldı 2. Ayımız bitmek üzere , ilk birbucuk ay neler çektik neler
Ummuhanjeso Eymen06 kaç tane damla değiştirdim hatırlamıyorum 2 ay 25 günlüğüz daha yeni buldum oğluma iyi gelen damlayı zinco+sap simplex beraber kullanıyoruz canım bu işe yaradı gibi çok şükür. Çok sancısı olunca ılık bir duş aldırıyorum biraz rahatlıyor.
Deletedmom388 Eymen06 Biz Metsil kullanmıştık doktora sorun isterseniz ama baya işe yaramıştı, 2-3 haftada tamamen kesmişti🙏🏻
Metesmom Eymen06 Biogaia gaz giderici değil bağırsak düzenleyici probiyotik. Onu vermeye devam edin ama yanında Gaz giderici damla alın. Mesela ben sab simplex kullanıyordum memnundum.
Eymen06 Metesmom yanında zinco versem olurmuki acaba bide kimyon kaynatip suyundan ver diolar ise yararmı acaba
lazannesi Eymen06 bebeğe göre değişiyor ama piyasada kullanmadığım damla kalmadı bize en iyi gelen relactazla zinco oldu o hafifletti biraz onlarla devam ediyoruz
Umut_12345 Eymen06 Gaz sorunu 3 aylık olana kadar geçmez 3 ayin sonunda bu sorun ortadan kalkar.Badem yağı yada 3 damla zeytinyağı deneyin
Umut_12345 Kbrasolmaz94 Canim benim oğlum 3 aylıkken o sorun kalktı çok şükür değişiyor o zaman bebekten bebeğe
Burcu_93 Eymen06 bacaklarını karnına doğru hareket ettirin sırtını ovun masaj yağı sürün ve bacaklarını karnına doğru hareket ettirin
brokoli Eymen06 nurse harveys damla verip ayaklarina adacayi yagiyla uzun uzun masaj yapip corap giydirdigimde rahatliyor genelde.
Mircan Eymen06 bio ve nurse harveys kullanıyorum bio tek fayda etmiyor canım ilk bende bio tek kullandım ama yine bagirmalari bitmedi ikisini kullandım çok şükür biraz daha iyi
4545 Eymen06 biogaa gaz damlası değil bağırsak düzenleyici onu kullanıp yanında birde gaz damlası kullanmanız gerek benim doktorum nurseharveys kullan demişti ve çok memnun kaldım hemen etkisini gösterdi