Ftmvrs13 Ya aslında hiç meraklı biri değilim ama bunu o kadar çok sormak istedim ki kendime mani olamıyorum konuya geleyim 🤣 nevresimlerinizi falan ütülüyor musunuz ben giyilecek kıyafetleri utuleyebilirsem şükrediyorum da 🤣
UmitBusraAysima Ftmvrs13 bende esimin kiyafetleri, tunik ve basörtü birde yastık kılıflarını ütülüyorum😂
Ftmvrs13 iremceren ayyy iğreti oluyorum bende 🤣🤣az önce bi hanımefendi yumuşatıcı tavsiyesi istemişte orda biri demiş iste nevresimleri utulerken ütünün içine de biraz koy mis gibi kokuyor diye ben de ütülemem acaba dedim ben miyim değişik niye ütülemiyorum 🤣
nurarslnn Nevresimleri ütülemiyorum ama gömlek kıyafet vs tarzı ütülüyorum. Onlara zor vakit ayırıyorum bide nevresime başlarsam hiç çıkamam içinden 😅
elizabeth Ftmvrs13 çok kırışıksa bi üstünden geçiyorum o kadar hiç sevmem ütüyü ütü insanın düşmanıdır bence 😂
iremceren Ftmvrs13 ütü istemeyen kıyafet giycem hep utanmasam yok ben o kadar düzenli değilim valla 😂
elizabeth Ftmvrs13 yok be yatağa sererken toplanmasın diye o kadar 😂 şimdi linç yiyebilirim süper annelerden ama kızımın kıyafetlerini bile ütülemiyorum 🤭😀
Nefhaa Ftmvrs13 hayır nevresimleri falan ütülemiyorum 😂dediğim gibi kıyafetleri ütülemeye zor baktık oluyo iki çoçukla 😆
Egemenin_Annesi Ftmvrs13 nevresimi niye ütüleyim ya bide nevresim ütüle ütüle bitmez zaten sirf esimin ve benim gördügümüz bisey hic gerek duymuyorum bide sicakta ütü zaten cekilmiyor
Yagmur98 Ayy utu yapmayi hic sevmem suan yine birikti o kadar gözümde buyuyor ki hatta bazen eşimin tsortlerini falan giyeceği zaman utuluyorum