bahar-gunes Seherrumeysa94 benim kizim 14 aylik bana nene babasina dede der🙄 arada baba diyor ama anne demesini dort gozle bekliyorum🤣😁
ankarahanimefendisi Seherrumeysa94 çocuklarımıza Allah’ı öğretirken bir demek doğru değilmiş. Çünkü Allahı sayı ile anlatmamak gerek. Sadece Allah deyin bence nacizane tavsiyem ❤️🤗
S_ozlem Ask_kokulu_yavrum benimkide oyle 3 aylik aglarken hep anni diye aglio kiyamam ya bi mutlu oluyom anlatsam inanmazlar die kimseye demediydm bende 😀
Denizoglum Seherrumeysa94 canim benimki eskiden aglarken anne gibi sesler cikariyordu bi aralar de de de dedi artik onu unuttu ba ba ba diyor bana mam mam mam diyor mem mem mem diyor 😀😀😀 babaya baba bana mama
Seherrumeysa94 Denizoglum besleyici ana olarak görüyor seni napsın benimki bana ağız şapırdarıyor 😂😂😂
brns21 Seherrumeysa94 bilincli degildir bence canim kizim hep baba der ama bilincli olmadiginin babasida farkinda taki gecen gun babasinin yanina gidip arkasindan baba diye seslenene kadar.adam agliycakti neredeyse 😂kizim 14 aylik cunku bircok kelimeyi bilincli soyluyor ama baba demiyordu babasina
Seherrumeysa94 brns21 olabilir dediğiniz de ama baba nerde dediğimde ona babaya dönüp babababa diyor 🤦🏼♀️😂😂 kızlar babaya düşkün olur derlerdi şimdiden başladık🤪😍😂
mrvcr Seherrumeysa94 benim oğlum da 7 ay 11 günlük. 1 aydır ağlarken falan anneaaa gibi bişey diyo ama anne mi dedi falan derken, dün baba dedi. ve dünden beri sürekli baba diyo 😂😂😂
Baliminannesi Seherrumeysa94 7 aylıkken meme demişti ilk kelimesi meme😅😅 sonra baba mama derken 9 aylıkken anne dedi şuan 14 aylık sürekli annem diye sesleniyordum kızıma , 2 gündür annem diyo içim eriyor 🤭🥰
Bsrylmz Seherrumeysa94 bizimki anne,dede,bebek,aç,at,tut diyor ama baba demiyor baba dedirtmeye çalışıyorum biz baba dedikçe yüzüne bakıp dede diyor😂😂😍
Seherrumeysa94 Ask_kokulu_yavrum oo maşallah🧿🤗 bende hep konuşuyorum ama o baba demeyi tercih etti🥴😂 havaya konuşuyomuşum demek 🤦🏼♀️😂