miracinnannesii Seherrumeysa94 yaaa bizde 6 ay 18 günlüğüz inşaallh bzimkide baslar artık tabi önce anne desin 🤪🤪😂😂😂❤️
Sonsuzask_06 Seherrumeysa94 benim bebeğim 10 aylık 9. Ayda dedi ba ba diye ama geçen an ne diye de dedi😃🔈
adasaripapatya Seherrumeysa94 Benim kızımda şuan 7ay 20günlük altı aylıkken anne dedi şimdilerde daha anlamlı söylüyor yanından ayrılınca yada biri anne diye seslenince o da tekrar ediyor anne deyip bana bakıyor çok çok güzel 😍😂😂
Annem123 Seherrumeysa94 ya bizimkide anne gibi sesler çıkartkyodu ilk teyze dedi bikere söylediği için pek aldırmadım ama iki haftadır tek söylediği çok net şekilde baba😅anne demesini beklerken baba dedi 7 aylıktı bu arada
Deletedmom388 Seherrumeysa94 Maşallah🙏🏻Kızım da 7.ayda falan baba dedi🤦🏻♀️Şimdi 1 yaşında,anne diyor ama çok fazla değil.Baba demesini yeni kabullenmiştimm ki babiş demeyi öğrendi😃Kıskanıyorum artık😋
CocukGelisimci Seherrumeysa94 Rabbim bir kapıyı kapatıyorsa daha hayırlı bir kapı açacağından kapatıyordur . Nasip tir olduğu kadar , olmadığı kader . Aminnn canım saol . Güçlüyüz çünkü biz birbirimize yetioruz 💑😍
Ask_kokulu_yavrum Seherrumeysa94 doğduğundan beri hadi kızım anne anne de diyip duruyorum bebeğim 1 aydan sonra anne der gibi sesler çıkardı anlatsam kimse inanmaz diye anlatmadım ilk babası şahit oldu bu kız anne diyor dedi bir havalandım😂 sonra annemler falan şahit oldu şuan 3 aylık ve arada annii annii diyor❤️🙏🏻 bebeklerimize doğduğundan beri konuşmalıyız çok etkili böylece ilk anne demiş oldu🥰
S_ozlem Ask_kokulu_yavrum benimkide oyle 3 aylik aglarken hep anni diye aglio kiyamam ya bi mutlu oluyom anlatsam inanmazlar die kimseye demediydm bende 😀
Seherrumeysa94 Ask_kokulu_yavrum oo maşallah🧿🤗 bende hep konuşuyorum ama o baba demeyi tercih etti🥴😂 havaya konuşuyomuşum demek 🤦🏼♀️😂
Elif06 Ask_kokulu_yavrum bizimde sizin gibi ilk aydan itibaren sesler çıkarıyordu ikinci aydan itibaren arada anne demeye başladı özellikle ağlarken yada sinirliyken net şekilde 🥰 kayınvalidemgilde halasının kucağında anne deyince herkes şok oldu iki bucuk aylıkken şuan 4 ay 22 günlüğüz arada da iki diyor 😍😂
Emin_e Seherrumeysa94 benimki de buu diyor babaya doner yakinda😂 ama bilincli mi diyor bilemeyiz ki bayadir annii duye ses cikariyor zaten
Ballii Seherrumeysa94 Benim oğlumda 2 gün önce akşam baba dedi nasıl mutlu oldum😊 Babasız büyüyen bir kız için beni bu durum benim için muhteşem bir şey 🥰🥰🥰
Deletedmom50 Seherrumeysa94 😂😂😂ahh ahh 2 yaşında halen baba da baba babada baba. 😠😠bana en fazla 5 defa anne demiştir 😂hep baba şimdi abla 😂😂
Frdvs-isMom Bi caps te görmüştüm çocuk baba diyor ilk, ağlayınca da baba diye ağlıyor doğal olarak anneside başından sağmak için “al bak seni istiyor” diye aglayinca bebeği kocasina veriyor falan komikti o hesap agladikca babaya 😄