Yeniann3 Oğlum 27sinde vuruldu 1 gün geçti üstünden şu an huysuz bütün gün uyumadı hala uyumuyor mırıldanıyor. İğneden mi acaba
Frozen Yeniann3 bugun 1.ay asisi oldu kizim. Bunda bir degisiklik olmaz ama 2. Ay asisi sarsabilir dediler. Muhtemelen asidandir. Banyo yapılmıyormus bir de 3 gun aman banyo yaptırmayın
Ozget Yeniann3 bizimde 15 gun sonra 2. Ay aşısı ates yapabailir falan dediler bende korkuyorum acikcasi… 3 gun banyo yaptırılmayacakmis….
Babylokum Yeniann3 huysuz olmasnin sebebi ne acaba? Yani aşıdan dolayıdır tabi de. Aşı sancı ağrı mi yapiyo ki yada aşının yeri mi aciyodur ki
Ozget Yeniann3 off kıyamam ya 😓 bizimde yaklaşıyor 2. Ay aşısı korkuyorm. O asi olurkn benim icim parcalaniyo 😓 allahım inşallah çabucak atlatir kuzucuklar 😓
Ozget Yeniann3 off kıyamam ya 😓 bizimde yaklaşıyor 2. Ay aşısı korkuyorm. O asi olurkn benim icim parcalaniyo 😓 allahım inşallah çabucak atlatir kuzucuklar 😓
Reyhann Bebekten bebeğe deşiyo canım benim oğlumda oldu 25 inde aşı olduk Bi saat sonra falan su gibi kustu bu aşının işe yaradığı gösterirmiş 4 saat sonra falan biraz ateşi çıktı fitil verdim sonra Bi huysuzluk olmadı ama uyumadı da hiç özellikle gece ama çok neşeliydi şükür
brokoli 3 gun oldu bizim de. huzursuz hala biraz, eskiden aglayarak uyanmazdi bebegim, uyandiginda etrafi encelerdi, mıkırdanır laf atardı. simdi direkt aglayarak uyanir oldu asidan sonra. insallah eski haline doner diye bekliyorum, cok uzuluyorum
Reyhann brokoli şuan bide atak haftasındalar onun da verdiği ağlama ve huysuzluk var inşallah bir iki güne normale döner
Yeniann3 Esra12 bizimde öyle. İlk gün birşeyi yoktu 2 gündür huysuz. Uyumuyor ağlıyor. Hep kucağımda durmak istiyor. Canı yanıyor galiba benimde içim yanıyor 😔
ballitursu Yeniann3 yapıyormuş sanırım ateş ,huzursuzluk ,ağrı 3 aşı birden kuzucaklar için zor 😣bizimde yaklaşıyor 2.ay aşımız stres sardı beni de 🤦♀️
Yeniann3 ballitursu şu an şurup verdim. Uyutuyorum 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Sadece kucakta ve memede susuyor