Kalimbanne 02022020 10 ocakta doğduk 🤗 iki dişimiz çıktı hala emeklemiyoruz ama fıldır fışdır. Dönerek istediğimiz yere gidiyoruz bir insan her gün ne kadar daha çok sevebilir şaşıyorum seviyorum şaşırıyorum mutlu oluyorum Allah isteyen herkese nasip etsin
02022020 Kalimbanne 🤲🤲🤲 aminnn 2. Bebeğim benim 9 yaşında diğeri rabbim herkesin evini şenlendirsin evlat aşkı bambaşka
Fatma_FLZ 02022020 16 ocak doğumlu kızım desteksiz oturuyoruz 2 disimiz alttan çıktı Emekleyerek evi turluyoruz Koltuklara tutunup kalkmaya çalışıp düşüyoruz Aceleci tosbigim
EsrAliYade Bilgihamile benim kızım da 25 şubat aynı durumdayız uykusuzluk zirve yaptı diş sancısı sanırım uykuda ağlama😩 ek gıda seviyoruz çok şükür tek tesellim😊
glsnhsn 23 Ocak doğumlu kızım ❤️ Tembeliz sanırım diş emekleme yok 😂 desteksiz de azıcıktan oturuyor 😂
SEREZ 24 ocak doğumluyuz bizde ❤️ Tam bir tospik kendisi henüz tam anlamıyla desteksiz oturamıyor , bir dişi çıktı henüz damakta hala . Döne döne gidiyor fakar daha emekleme çabası yok
02022020 SEREZ o istek bi geldimi yerlerinde durmuyorlar su şişesine çıldırıyor nefes nefese emekliyo tehlikeli zaman oldu tv ünitesine gidiyo sürekli heryer yastık sürekli gözüm üstünde artık koşturmaca bizde
Deletedmom410 02022020 Bizimde uyku düzenimiz şu sıralar çok düzensiz niye bilmiyorum 2 saatte bir kalkıyor bizimki de 🤭
02022020 Deletedmom410 Zombi gibi geİyprum uykuya çok düşkün birisiyim başım ağrıyor hergun uyutmanın çaresi varmı bilemiyorum
Siblkrdg 24 Şubat ☺️ Alttan iki tane diş çıktı üstten de iki tane geliyor biri çıktı diğeri geliyor maşallah 😊Yuvarlanıyor ama surunemiyor sizinkiler nasıl bide ek gıda olarak neler veriyorsunuz acaba ????🥰
02022020 Siblkrdg az kilo alıyor süt alerjili bizimki oyuzden 5.ayda başladık ek gıdaya ama çok yol kat edemedik sebze ile başladım meyvelere geçince sebzeyi istemez oldu yulaf 5 tahıllı kaşık mama veriyorum bebek tarhanası aldım 2 kez denedim 2 kaşık yiyo sadece püskürtüyor hemen istemedimi havuç kabak brokoli bal kabagı patates kabak şeftali üzüm kayısı elma muz yedik şimdiye kadar
Arzu0101 Siblkrdg aynı gün doğmuş bebişlerimiz🥰dişlerimiz henüz çıkmadı ek gıdayı çok güzel karşıladık desteksiz oturuyoruz ve tam tur dönebiliyoruz❤️emeklemeye çok meraklı ama henüz yapamıyor
Esrasya 02022020 bal kabağı gaz yapıyor mu bebeklerde ? Ben bir gün verdim çok gazlandı ondan mı oldu eminde olamadım