Mom04 bende bekarlığımdan beridir var canım adet düzensizliği, yumurtlayamama denk getirememe vs bu ların genel adıda polikistik over.
Başka herhangi bi sorunum yoktu rahim filmine varana kadar çektirdim tüplerim va çok şükür eşimde de bende de bi sıkıntı çıkmamıştı gebe kalmadan önce yalnız yumurtlayamadığım için 3-4 ay dışarıdan doktor ilaç vs yardımla yumurtalarım toparlanıp olgunlaştırıldı ve sonra klomen kullandım adetimin 5.gününden sonra zaten 5 gün kullanılıyor fazla kullanılmıyor o ilaç ertesi günde çatlatma iğnesi oldum ve o hafta sık ilişki önermişti doktorum şükür ondan 3 hafta sonra da gebe olduğumu öğrenmiştim ilk denememizde hemen tutmuştu arkadaşın iyi bi doktora tekrar gidip bütün testlerini yaptırsın bence canım farklı bir sorunu da olmuş olabilir ama polikistiğin tedavisi doğum kontrol hapları genelde çok büyük bir sorun değil evet ama işte adet düzensizliği yaptığı için buda gebe kalmayı zorlaştırıyor ben düzelmişimdir umuduyla gittim doktora aslında normal şartla kendim hamile kalmak istiyordum ama olmadı yine destek alcam galiba 😞 bakalım herkes için hayırlısı olsun