CigdeminMevasi Kızımn kafa derisinde ve kaşlarının oldğu alın kısmında konak oluştu biz isilek sandk konakmış netten bakınca gördüm geöömesi için ne yapabilim kndi kndine geçermi ilacı felan varmı
Emircik CigdeminMevasi mustelea Konak şampuanı var köpük gibi . Benimde oğlumda felaket Konak vardı banyodan önce yarım saat önce karbonatla zeytin yağını karıştırıp sürdüm beklettim yumuşadı zaten tarakla hafif taradım hepsi çıktı 2 kere de kurtuldum konaktan bu şekilde
Arascan CigdeminMevasi yok canm her bebekte oluyor bizimde kollarında ve başında çıktı ve kendi kendine geçti hatta banyo yaptıktan sonra hiç bişey kalmadı sende bi banyo yaptır istersen
Mirac_gulser CigdeminMevasi cnm benim beneğimdede vardı anan kaşı kendiliğinden geçti anan saçı 2 ay boyunca hiç gitmedi ne yaptıysan geçmedi zeytin yağı vazalim merhemler yine geçmedi döktür yumurta ben çikolatan yemeyi kes dedi 1 hafta 2 hafta boyunca yemedim ve geçti kafasındaki Konak çok şaşırmıştım
Sevinc543yakut CigdeminMevasi doğal zeytinyağını sür o bölgelere banyo öncesi yarim saat bekle sık tarakla yavaş yavaş tarar gibi çabucak çıkıyor zaten.
2cocukluanne222 Emircik bende öyle yapıyorum canım gidiyo banyodan sonra ama bi bakıyorum 4 gün sonra tekrar olusmus bıktım valla 4 buçuk aylık oldu 2 buçuk.aydan beri ben temizliyorum o geliyo
CigdeminMevasi Mirac_gulser aa bnde direk çikolata değilde çikolatalı kek bisküvi yiyorm keseyşm ozamn bnde
Emircik CigdeminMevasi aşşadan yukarı hafif hafif tara zeytinyağı ve karbonattan yarım saat sonra tara duşta da tarayabilirsin hepsi tarağa gelcek canım
Arascan CigdeminMevasi sanmıyorum canm kendiliğinden geçer herhangi bir zararı yok zaten.. Bizde bitmişti ama yine çıktı
Mirac_gulser CigdeminMevasi ben şimdi gördüm ne kadar yazım yanlışı yapmışım nasıl anladın yazdıkları mı 🤣😄klavyem bozuk zor yazıyorum
Emircik CigdeminMevasi önce canım sür kafaya Konak olan bölgeler yoğun şekilde bekle yarım saat 40 dk sonra tara Konak tarağıyla assadan yukarı hafif hafif
serebro CigdeminMevasi oğlumun saçında vardı. Doğal zeytinyağı ile masaj yaptım 5dk falan bekletip çok sert olmayan bebek sac fırçasıyla taradım. Pul pul çıktı hemen zaten sonra yıkadım. Gecene kadar tekrarladım. Ama 1 gün aralıklarla. Bir gün yaptıysam diğer gün yapmadım.
Mirac_gulser CigdeminMevasi asla yazım yanlışı yapmayan biriyimdir sana denk gelmiş hızlı yazıyorum ve klavye bozuk olduğu için öyle oluyor bide otomatikman yazdığım yazı değişiyor🤣🤣
CigdeminMevasi Mirac_gulser sorun değil kayınvalidemde sesli yazım yapıyor ve hep yanlış yazıyo eşim bile onun yazdklarını bana tercüme ettiriyor oyüzden aladım sanırım 😂 🤗