Arascan CigdeminMevasi sanmıyorum canm kendiliğinden geçer herhangi bir zararı yok zaten.. Bizde bitmişti ama yine çıktı
Mirac_gulser CigdeminMevasi asla yazım yanlışı yapmayan biriyimdir sana denk gelmiş hızlı yazıyorum ve klavye bozuk olduğu için öyle oluyor bide otomatikman yazdığım yazı değişiyor🤣🤣
CigdeminMevasi Mirac_gulser sorun değil kayınvalidemde sesli yazım yapıyor ve hep yanlış yazıyo eşim bile onun yazdklarını bana tercüme ettiriyor oyüzden aladım sanırım 😂 🤗
cydcvk CigdeminMevasi doğduğunda saçında ve kaşında vardı benim kızımında. Yıkamadan 2 saat önce pamukla saf zeytinyağ sürün. Sonra mustelanın konak şampuanıyla yıkayın 3 yıkamada bitti bizim.taramaya bile gerek yok. Ters tarayanlar var zaten yumuşak kafası tarak vurmadım zeytinyağ yetti.
2cocukluanne222 Emircik bende öyle yapıyorum canım gidiyo banyodan sonra ama bi bakıyorum 4 gün sonra tekrar olusmus bıktım valla 4 buçuk aylık oldu 2 buçuk.aydan beri ben temizliyorum o geliyo
Enya CigdeminMevasi normal mustelanın şampuanıyla yıkadım. Bnm oğlumda da vardı. Her gün banyo yaptırıyoruz zaten. Bide çok fazla dökme. Hangi şampuan olursa olsn iyi durulanmayıncada olabiliyor konak
CigdeminMevasi Enya hergğn yıkıyorum ve 3 gğnde bi şampuan kullanıyorm azda döküyorm üstelik mustela kullnıyorm bnde
ballitursu CigdeminMevasi yıkamadan 15/20 dakika önce bebe yağı sürdüm elimle masaj yaparak çıkartmaya çalıştım baya temizlendi.bizimde kaşlarında da vardı orayada aynı işlemi uyguladım iyi geldi .
UraSsmom CigdeminMevasi Oğlumun kafasında da vardı, bebek yağı sürdüm 10 dk bekleyip taradım sonra banyosonu yaptırdım 3 seferde bitti canım
taaslankara CigdeminMevasi kendi kendine gecmesi uzun surer banyo ettirmeden once zeytin yagi sur ince erkek taraklari var ya dedelerimizin olurdu hani onlarla tara guzelce kalkiyor konaklar bi guzelde yika sonra tekrar tara bastirmadan nazikce tabi… hecene kafar yap. Oglum bes aylik zaman zaman geri cikiyor azalarak konak olmasi normal birsey
CigdeminMevasi taaslankara bnde chicconun tarağı bar uçları yuvarlak onunla taradm hiç geçmedi acaba taraktan dolayımı yarn alayım o dediğinden
Mom0911 CigdeminMevasi oğlumun da vardı. Bebek yağı (Vazelin kullanıyorlar bazıları) ile önce Konak oluşan taraflara sürüyordum .15,20dk falan bırakıyordum yumuşuyor, yumuşadıkça da dişleri inceCik tarak ile yavaşça taradıkça , hepsi çıkıyordu
2cocukluana CigdeminMevasi zeytinyagını pamukla olan bölgelere sür biraz beklet ince bi tarakla tara hepsi cıkıyor
Elifeminask CigdeminMevasi canm.mustela sampuani var iyi geliyor cevremde deneyenlr mevcut. Bide zeytn yagin varsa ama halis onu sur dustan evel 25 dk beklet yuzunede sur iyi gelecktr.
CigdeminMevasi Elifeminask bebe yağı sğrdğm şyi gelmeşd heralde hiç çıkmadı bekletmeme rağmen yarn zeytinyapı süreyim ozamn saolasn
taaslankara CigdeminMevasi olabilir bizimde gecmemisti o taraklardan aldim bende. Bazende herseyin en iyisi olsun dememek lazim sorunu 1 ₺lik tarak çözüyo çünkü 😂😂