balkabagianasi Sehar ürünleride uzun yıllardır kullanıyorum ve lcw personeleyim 🧚♀️ Ürünlerimizin arkasındayız herhangi bir sorunla karşılaştığınızda fişiniz varsa iade değişim yoksa değişim yapabiliyorsunuz ☀️
Minikaslann balkabagianasi evet o konuda hep takdir ediyorum çıkabilsem outletine bakıcam ama sitesine bi bakayım 🙏🙇🏻♀️❤️
Mnli Minikaslann olabilir görüntü olarak çok benzerleri vardı ben de hep h&m ve lcw aldım şimdiye kadar kalitesini bilmiyorum inanın ama aynısını görünce çok şaşırdım 😊
Minikaslann Mnli bana hediye geldi bi pijama takımı hatta şu an oğlumun üzerinde çok beceremiyorum fotoğraf koymayı size gösteremedim şu an ilk yıkamada delikler açıldı iki tane Hem ki çok yüksek derecede yıkamamıştım
Minikaslann esra0474 aaa ben yanlış anlamışım hediye alıyorlar sandım, benim kayınvalidem öyle diyor da sen beğenmezsin diye almıyoruz 🙇🏻♀️😱😀 ben de giydiriyorum öyle en sevdiğim şey, çocukların yediği helal giydiği haram boşuna dememişler 🥳
Arascan Minikaslann hatay canm 😊 bide en ucuz bebek markete de bakmanı tavsiye ederm ordan da alışveriş yaptım ürünleri çok çok iyi
Minikaslann Arascan çok teşekkür edeceğim her yazılana tek tek bakıyorum bugün bu işi hallederim inşallah ☺️
Dunyamsensn2008 Minikaslann H&M , LCW,e bebekten aldım canım gayet güzellerdi oğlum 17 aylık ben 2 3 yaş aldım LCW nin kalıpları büyük biraz obalri ayına uygun aldım.
Minikaslann Dunyamsensn2008 bu kalıp olayını belirttiğiniz iyi oldu çok teşekkürler şimdi ödeme yapacaktım
Uzaymekiii Minikaslann trendyoldaki koton ve lcw indirimlerini takip ediyorum onun dışında da hm ve zara👍🏼
Minikaslann esra0474 o parasını vereyim sen al diyor 😂 hiç almadı biliyo musun? Hem nakitini aldık 😂😱