Aselhayal 13 aylık kızm bir cok kelimeyi söylüyor fakat ben anne de hadi dedim zaman nene yada baba diyor halbuki nenesini babasını biliyor dede mama memme gel git abla bir cok kelime söylüyor ama anne demiyor 😳😳😳
Dykdyk Aselhayal 22 aylık ikizlerim asla anne demiyorlar. Ben hadi anne diyin bakalım diyince aynı sekilde baba diyorlar
DuyguSentrk Aselhayal benim kızımda 14 aylık birçok şeyi söylüyor bana gelince abaaa diyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Mom19 Aselhayal hiç sorma ya benimkine aynıydı milyon kez baba baba ha bide babasının ismine kadar söylüyordu ama bana gelince abicim 😒😒😂😂Çok şükür şimdide trilyonkez anne diyor
Aselhayal Selin39 10 tane falan kelime söylüyor ama neden anne demek zor geliyor ki onu anlamadım 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
seymaensar16 Aselhayal benim oğlumda öyle baba gel ver dede bi bunlar ama anne yok neden yok niye yok yani 😂
Aselhayal seymaensar16 bende bunu merak ediyorum neden anne yok 😊😊😊 baba dede nene hepsini sayıyor teyze bile dedi ya 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
nurarslnn Aselhayal oğlum 22 aylık hala anne demiyor 😅 zorladıkça demek istemiyor kendi Haline bıraktım
Organiktavuk Aselhayal benim kızım 18.ayda anne demeye başladı eşim gerçekten çok şanslıymış 🙈 arkadaşlarıma soruyordum bende genelde anneyi daha sonra diyorlarmış bir arkadaşımın oğlu iki yaşına kadar annesine bu demiş diğer arkadaşımınkide babasına araba annesine baba demiş