Pyrzmom Kızlar bebişim 3 bucuk aylık ve kusuyor laktoz intoleransı da var yada süt alerjisi onu tam bilmiyoruz özel mama kullanıyoruz onun içinde similac alementum yani doktor bebelac gold thickener kullan dedi alerjik oldugu için korkuyorum var mı kullanan
Oglusum5357 Pyrzmom bn kullandim 6 ay boyunc cnm ama o direk mama degl kıvam artrmak için mamaların içine katarak kullandım bn
Selin39 Pyrzmom thecker kusması için kullanılmaz ki, anne sütü kıvam arttırıcı o.. bebelac gold AR mama kusmaması için kullanılır
Pyrzmom Oglusum5357 aynen doktorda bana öle dedi cnm tek korkum süt alerjisi var galiba cok gaz yapıo süt ürünleri içeriğinde süt ürünü varsa sıkıntı olur mu die
Oglusum5357 Pyrzmom çok minik bı ölçü kullanılıyor ondan cnm mamayı koyulastirdigi için DHA çok nişasta içerikli sanmıyorum bı zarari olsun. Doktorda biliyirsa alerjisini kullan demezdi ya kusmayı çok güzel önlüyor yani bize iyi geldi
Pyrzmom Oglusum5357 biliyor cnm mamayıda teshiside doktor koymustu zaten 3 kere verdim bugun bakalım kabızlık falan yapmazsa iyi olurinş
Pyrzmom Selin39 sanırım o mama reflülü bebekler için bazen daha agır gecirenler oluyo bu durumu her bebekte reflü oluyo sonucta kusuyorlar bu daha cok mamaya kıvam verip cıkmasını engelliyor
Pyrzmom Woody zor bir durum kusunca uyanıyor sürekli kıyafet değiştiriyoruz tıkanıyor sanırım genzide gidiyordu mama birde bu ay salya da fazlalastı baya zordu
sayrannannesi Pyrzmom ya bizimde kusmalarimiz fazla ama aylık kilo alımı normal sizce bende mi doktora gitmeliyim??
Pyrzmom sayrannannesi bizimde normal cnm kilo alımı sükür ama bnm ayrıyeten hırıltı tıkanıklık balgam tarzı bişide vardı sende kullanabilirsin emzirenlere emzirdikten sonra yazan ölcüsüde vardı kutuda yazıodu
sayrannannesi Pyrzmom ya benim de aynı şekilde ben bi kaç yöntem buldum direkt emdikten sonra hemen gazını çıkarıyorum ve dik tutuyorum karnına baski yapmamaya çalışıyorum. Ama tabi benim kuzum gazını yapayım derken üstten ve alttan götürüyor 😀 arada böyle fire verebiliyor
Woody Pyrzmom kızım kusmaktan aç kalıyordu. 1 aylıkken emme ustune biberonla 120 cc sut veriyordum. Yine aç kalıyordu 🤦♀️
Woody Pyrzmom dogdugundan beri yatırdım ama çok ileri seviyedeydi kızımınki thickener dışında bi şey fayda etmedi