Hulya12 Symefe33 bizimkinin de hic yoktu hatta yere koyunca sinirleniyordu 9.5 aydan sonra maşallah 🧿 emeklemeye basladı
Sergl1425 Symefe33 bnm ki 7 aylıkken oturdu rahatlıkla 9 aylıkken de geri geri gitmeye basladı 10 ayda popo üstüne gitti simdi de emekliyo 13 aylık ama yürümüyor bizim ki de ☺️☺️
Seutfu delibirhatun bugün yarın gider merak etme 🙃 oğlum öyle yaptıkça diyordum bu emeklemicek heralde diye. Ama birden bire gitti
Balarisii Symefe33 hiç alakası yok canım takma kafana her çocuk kendine özeldir☺️ Hem çevre baskısı malesef her zaman olacak yürümüyor mu, konuşmuyor mu, kıyaslamalar falan bir sürü hepsine kulaklarını tıka bebeğin en doğru zamanda hepsini yapacak güven ona😇
Kerem_ebru Symefe33 benim oğlum da 11 buçuk aylık ve daha iki haftadır emekliyor denemdiğim yöntem kalmamıştı artık umudumu kesmiştim emeklemicek diye hiç birşey yapmamaya karar vermiştim ki bir gün gözlerime inanamadım kendiliğinden emekledi yani hiç kafanıza takmayın Allah hadi demeden olmuyor sabır 🥰 hiç bir çocuk bir değil belki emeklemeden yürüyecek
kutsaltiramisu Symefe33 bebeğim 11 aylık olacak ama hiç emeklemedi 🙊 zaten emekleme motor beceri olarak geçmiyor. Başta benim de canım buna sıkılıyordu ama sonra vazgeçtim bu yüzden. Poposunun üstünde gidiyor ve hep ayakta durmak istiyor. Bazı bebekler de emeklemeden yürürmüş😊
yusufemine Symefe33 ya benimde oglumda 8 aylik yuz ustu yatriyom hemen donuyo hic gitmiyo emeklemekde istemiyo oyuncakfa koyuyom ama gitmek istemiyo🙄😁