aksu5334 Symefe33 yere bi nevresim serip üzerine bırakın benimki 5 buçuk aylık emeklemeye başladı. Az biraz ağladı zorlandı ama kendi kendine alıştı
nilveannesi Symefe33 benim kızım 11 aylık haka emekleyeniyor. Koltuk kenarlarına tutunup yürümeye başladı. Ben de emeklemeden yürümüşüm . sizde de böyle bi durum varsa çekmiş olabilir
Deletedmom388 Symefe33 1 yaşında hala emeklemiyor,poposuyla kayarak gidiyor her yere kızım😊Direk yürüyen bebekler var,hiç emeklemeyebilir de
Musab44 Symefe33 canım benim oğlum 8.20 günlük . Malesef emeklemiyor. Geri geri gdiyor ileri gitmesi için ayaklarına destek veriyorum ağlıyor bende Zorlamıyorum. Dönmüyor diye çok üzülüyordum 6. aylıkken döndü emelemede 10. Ayında olur sanırım.
delibirhatun aksu5334 benimki sınav çeker gibi kendini kaldırıyor dizlerini büküyor sonra ama kafasını yere yasliyor bu emekleme belirtisimi
aksu5334 Symefe33 yere bir iki oyuncak da atın o zaman oynayın onla korkusunu atsın. Belki sizle oynayınca istek gelir
Symefe33 nilveannesi babası 9 aylikken yürümeye başlamış ben 2 yaşına kadar yürümemişim 😂 sanırım bana çekmiş
Seutfu delibirhatun evet benim oğlum sa öyle yapıyordu. Sallıyordu kendisini öyle sonra birden emeklemeye başladı
Zey66 delibirhatun evet tabiki falat cesaret edemediği için ilerleyemiyo siz elinizle ayaklarını öne doğru biraz destekleyerek gösterebilirsiniz
Zey66 Canım biraz cesaret ve örnek lazım ben kendi istediği zaman emekler aklıyla ilerliyodım fakat hiç bi gelişme olmadı sağolsun babam 2 haftada öğretti 9 aylıklen emeklemeye başladı yere koy ve onunla yerde oyna korkutmadan şarkılar söyle emekleme pozisyonuna getir nasıl emekleneceğini göster
Balarisii Merhaba benim kızım 9 buçuk aylıkken emeklemeye başladı ona zaman tanıyın zorlamayın. Ayrıca her bebek emekleyecek diye bir şey yok kimisi emeklemeden kalkıp yürüyor🤗
Symefe33 Balarisii bugün doktorumuz sizin dediğiniz gibi kimisi emekler kimisi yürür dedi ama kapıdan çıktım bir.bayan oğlu emeklemedigi için konuşmasında sıkıntı varmış geldi bubu söyledi bana bende kafama taktim
Balarisii Symefe33 hiç alakası yok canım takma kafana her çocuk kendine özeldir☺️ Hem çevre baskısı malesef her zaman olacak yürümüyor mu, konuşmuyor mu, kıyaslamalar falan bir sürü hepsine kulaklarını tıka bebeğin en doğru zamanda hepsini yapacak güven ona😇
Seutfu delibirhatun bugün yarın gider merak etme 🙃 oğlum öyle yaptıkça diyordum bu emeklemicek heralde diye. Ama birden bire gitti