Nazkoc93 Bebekleri 6.hastalık geçirmiş Anneler var mi aranızda varsa biraz tecrübelerini aktarabilir mi
Sera00 Nazkoc93 yuksek ateş kusma ishal heosi bir aradaydı ates düştükten sonra vücudunda ve yüzünde dahi kırmızı noktalar çıktı 3 gun sonra geçti şükür
Zeyno111 Nazkoc93 Yeğenim geçirdi 3 gün oldukça yüksek ateşle geçti ateş düşürücü fitil eklem yerlerine bez ılık duş ne yapılsa da düşer gibi yapıp tekrar çıkıyordu 4.gün ateş düştü vücutta döküntüler başladı öyle anlaşıldı 3-4 günde döküntüler kayboldu çok şükür 🤲🏻Ek gıda pek almak istemedi sonra düzeldi o hastalık süreci zordu
sevimeyuboglu61 Nazkoc93 Allah yardımcınız olsun 4 gün yksek ateş çok zorladı bizi . Sonra iki gün bşraz daha iyi olacak şekilde 6 gün hastaneden yattık . İştahı da kesilmişti. Antibiyotik tedavisi gördü , ilaç içmediği için serumla ateş düşürücü verildi
Zeynep_nehir Sera00 merhaba benim kızımda suan 6 ıncı hastalığı geçiriyor geceleri sürekli ağlıyor lütfen bilgi verirmisiniz
Hukusu Ateş yükseliyor ve ardından döküntü oluyor biz hafif ateşle atlattık ama en ciddi ateş yğkselmesi bu hastalıkta oluyormuş aman dikkat 🙏🏼
doganinannesi sevimeyuboglu61 antibiyotik bu hastalıkta kullanılmıyor hatta tetikliyor diye biliyorum doktorumuzdan
BeyzaLivaLeyla Nazkoc93 bizde geçirdik 2 ay önce 3 gün yüksek ateş sonrası 3 gün döküntü sonra geçti devamlı ateşini kontrol edip devamlı ılık duş aldırın bu sürede iştahsızlık çok oluyo bol bol yoğurt yedirin
Sera00 Zeynep_nehir eklem yerlerine alnina surekli islak bez tutun atesi takip edin gece de. En cok gece cikiyor ateş. Istah olmuyr o yuzden yemek icin zorlamayin.mama yeterli ishal olduğu icin de iyi gelir ona.ishali cok olursa maflor alin ben alip bverdim dr öyle söyledi.
Sim-ay Nazkoc93 merhaba oğlum 5 yaşında. 1 yaşında iken 6. Hastalığı geçirdi Rabbim yaşatmasın çocuk 10 günde çöktü.yüksek ateş ishal kusma döküntü.gözümün içine bakıp ağlardı bende karşısında ağlardım.öyle bi zayıfladı ki o halinin resmini çekmişim geçen gün gözüme çarptı.sizinde çocuğunuz rahatsız sanırım rabbim şifa versin tüm hastalara 🙏
ArteMinel 5 gün düşmeyen inatçı ateş,ateşi düştükten sonra kırmızı döküntüleri oldu.Donuz gribi testine kadar tüm testler yapıldı herşey temiz cıktı sonra doktorumuz 6.hastalık dedi.Geçmiş olsun
Sera00 Zeynep_nehir aynen agrisi oluyor bence vucut agriyo bebegin benimki de öyleydi 1 hafta surdu mahvoldu cocuk gece gunduz agliyordu hep mizmizdi.burda önemli olan atesini iyi takip etmek
archmom Nazkoc93 biz gecirdik.Uc gun atesi oldu.Atesi bittikten sonra yuzunde benek gibi kirmizi dokuntuler oldu boynunda yuzunde.Sonra onlar da kendiliginden gecti.Hic ilac kullanmadik sadece atesini dusurmek icin fitil ve surup.Bide bol bol emzirdim istahsizdi cunku o donem bi 300 gr zayiflamisti