Buseberen Asklepios evet başlıyor benim ki de 11 eylül de 4. Aydan gün alacak dönüyor yerinde durmuyor kıpır kıpır 😄😄
pilavustutavuk Asklepios 29 Mayıs-29 Haziran 1 aylık 29 Haziran-29 temmuz 2 aylık 29 temmuz-29 Ağustos 3 aylık 3 aylık olacak 2 gün sonra ,30 Ağustostan itibaren 4.cu aydan gün almaya başlayacak
Buseberen Asklepios Yüzüstü donmeler başladı çoktan bırakıp gidemiyorum 1.5 yaşında da kızım var sürekli tepesinde ben oğlum diyorum diye o da oğlum diye seviyor 😄😄
Hatmaz Asklepios sizin oğlanla benim ki aynı gün doğmuş benimki 1 haftadır dönüyor kıpır kıpır dönüyor sağ kolu alta kalıyor onu nasıl çıkaracağını düşünüyor minik fındığım😅😍
Bebegimucizem Hatmaz 3.ayı doldurmuş oluyorlar yarını da atlattıklarında. dördüncü ayın içine girmiş oluyorlar ama söylerken 3ay 10günlük 3ay 15 günlük vb diyecek
Sudemeda Asklepios 4. Ayda dönmeye başlıyorlar hazırlıklı ol hemde en munasebetsız bır anda donebılır yatağa koymuştum dönmüyor diye arkamı bi döndüm dönmüş yatağın ucuna gelmiş o gece hep sıçradım 😃korktum baya
Asklepios Buseberen ahahahahah bakalım bizimki de dönüyor ama öyle çok değil 😊 bu ay iyice başlar o zaman