Asklepios Kızlar bugün 2 ay 29 günlük oğlum var. Ben 3 aylık diyorum. Uygulama 3.ayı geride bıraktınız diyor eşim 4. Aylık saçmalama diyor. Kafam iyice çorba oldu. Oldum olası bu ay hesaplamalarını yapamıyorum. Normalde nasıl olması lazım
Lina1205 Asklepios canım 3 ay bitmiş 4 aydan gün aldınız yani şimdi siz bundan sonra 4 ncü ayın içinde olacaksınız☺️
Lina1205 Asklepios bizde 3.5 ayligiz daha dönmedi ama bazen kafasını kaldırmaya falan çalışıyor. Elllrini ağzına koymaya ayağını havaya kaldırmaya başladı artık önümüzdeki ay yavaş yavaş döner diye düşünüyorum ☺️
Deletedmom388 Asklepios Dönmesi bebekten bebeğe değişir.Kızım yana doğru kendini atıyordu hep ama tamamen dönmesi 7.ayda oldu mesela😊hazır hissedince döner merak etmeyin🌸
Buseberen Asklepios evet başlıyor benim ki de 11 eylül de 4. Aydan gün alacak dönüyor yerinde durmuyor kıpır kıpır 😄😄
Sudemeda Asklepios 4. Ayda dönmeye başlıyorlar hazırlıklı ol hemde en munasebetsız bır anda donebılır yatağa koymuştum dönmüyor diye arkamı bi döndüm dönmüş yatağın ucuna gelmiş o gece hep sıçradım 😃korktum baya
Asklepios Deletedmom388 bazen koltukta yanında oturuyorum. Bizim koltuk biraz eğimli ordan eşim tarafına dönüyor ama diğer uca dönmüyor 😂 açıkçası sabırsızlanıyorum biraz 😂
pilavustutavuk Asklepios 29 Mayıs-29 Haziran 1 aylık 29 Haziran-29 temmuz 2 aylık 29 temmuz-29 Ağustos 3 aylık 3 aylık olacak 2 gün sonra ,30 Ağustostan itibaren 4.cu aydan gün almaya başlayacak
Hatmaz Asklepios sizin oğlanla benim ki aynı gün doğmuş benimki 1 haftadır dönüyor kıpır kıpır dönüyor sağ kolu alta kalıyor onu nasıl çıkaracağını düşünüyor minik fındığım😅😍
Deletedmom388 Asklepios Merak etmeyin elbet hazır hissedip dönecek ama siz yüksek yerde yine de yalnız bırakmayın bir anda dönebiliyorlar çünkü Allah korusun düşmesin😊