Miyonunannesi H12345 bırde canım 20 lik enjektor al onunla youtube dan bak kesınle uc cıkıyo sonra zaten artık onada gerek kalmıyo
H12345 Miyonunannesi göğüs ucum çıktı canım ondan da yaptım ama almıyor yalıyor istemiyor gogusumu silikonsuz asla emmiyor
Miyonunannesi H12345 https://hizliresim.com/FGX55p bu şekilde uc bıraz buyuyunce hemen bebege var her emzırmeden önce yap
H12345 Miyonunannesi çok tşk ederim yardımınız için. Var evde ama işte almıyor sıpa anlıyor biliyor uykuda bile ağzını kilit yapıyor almiyor
Yesil Niplette göğüs ucu çıkarıcı var onunla göğüs ucunuzu çıkartabilirsiniz bebiş daha kolay tutar. Silikonu bırakmak için her gün ucundan biraz biraz kesiliyor sanırım Instagram’da bı sayfada görmüştüm emzirme danışmanlarına sorabilirsiniz
Yagmur98 H12345 sadede iki delik arasını kesin bi kaç gün sonra diğer iki delik arasını kesin öyle acımıyor ağızı göğüs ucunuzda çıkar böylece
Zeynep_97 [silindi] canım bnde yaklaşık iki ay kullandım ama iki haftadan fazlası iyi değilmiş araştırmıştım o an hemen bırakmaya başladık ara ara slikonu çıkartıp öyle emziriyodum gitgide azlatark bıraktım birden bırakınca çok zor olur.