ygd sut alerjisi olduğu için malum yoğurt labne veye lor ile baslayamiyoruz ben ilk başta yulaflı ve tanilli süt içermeyen kaşık mamalarından aldım sonra sebze meyve onlarla devam ettim makarnavitma sayfasından doğal ürünler bir sürü biseyler aldım alerji içermeyen bebeklere uygun ürünler var bebek irmiği bebek muhallebisi tam pirinç unu tam tahıl unu yogurt sut içermeyen tarhana gene yoğurt süt içermeyen sebzeli erişte sebzeli tel şehriye falan aldım unlarla ismimle karıştırıp muhallebi yapıp içine ya meyve ya keçiboynuzu ozu ya keçiboynuzu tozu unu ya da hurma özü pekmez gibi şeyler katıp akşamları onu yediriyirum gündüz sebzelerden çorba yapıyorum veya sebze
Hasliyorum onları veriyorum ara öğünlerde meyve veriyorum kendim meyve püresi yapıyorum içine kuru üzüm gün kurusu kayısısı koyup daha besleyici yapıyorum yediriyirum bu sebeple mamayı az tercih ediyoruz şu an ve ek gıdaya tadım aşamasına doktorumun önerisiyle 5 ay 1 haftalıkken başladım şu an yemesi çok şükür iyi ve ek gıdayabaslayinca kilo almaya basladi hala tombul bur bebek değil ama sürekli besleyici şeyler katıp karıştırarak yedirmeye çalıştım biraz daha ıyiyiz şu an sizin bebeğimiz ne kadarlık doktorum 1 yaşına kadar böyle devam edecek 1 yaşında fırınlanmış gıdalarla yoğurt süt vermeye başlayacağız dedi hala devam ediyoruz yani