Kiraz Muhammedd23 canım ben hep bunşara baktım bir tek o türe bakmadım püreleri vermek amaçlı araştırdıpım için onun cc si az olduğu için bakmadım
Muhammedd23 Kiraz bundan var bende ama çok akıyor bebekte ağlıyor o sıra ciğerine kaçacak diye korkuyorum O şırınga gibi görünenler nasıllar acaba
Kiraz Muhammedd23 hangi alıştırma batdağını kullanıyorsunuz ben chicco kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım hemde hoşuna gidiyor önceden su içiremezdim bunu alınca içirebildim
Muhammedd23 Kiraz wee ve mamajon aldım ikisini de öyle yaptı. Chicco nün küt ağızlı var mı. Benim çocuk damagiyla sıkıyor galiba. Yoksa daha diş yok yeni 3 aylık oldu
Muhammedd23 Alparslanmirzabyrm büyük ogkumada avent 1 le veriyordum birden bıraktı bir dahada veremedim.memeyi
Kiraz Muhammedd23 onları hiç araştırmadım bilgim yok açıkçası ama sen bunlardan kullandıysan iyi alıyorsa püre vermek işin uygun sanırım hangi marka var sizde
Alparslanmirzabyrm Muhammedd23 emzikte emiyo kolik değil ama aşırı ıkınıyo ve gazı çok sadece ağlamıyo saatlerce ıkınıyo biogaia ve nurse harveys colex kullanıyorum öyle rahatladı sabah 6 da uyanıyodu 11 e kadar durmadan ıkınıyodu azaldı
Muhammedd23 Muhammedd23 benim iki çocukta kolik oldu. Bizd ilaçlar bir etki göstermedi kestim artık. Belki de kolik diyede red ediyor
Muhammedd23 Kiraz baby plus var büyük oğlana aldın ilk bir hevesle alıyorsun ama sonra kullanmiyorsun . Ev doku kaşık çeşitleri tabaklar hepsi boşa cikti
2205 Muhammedd23 kaşık biberonla meme reddi yapmıyor onun için öneriliyor. Kullanımı çok kolay fakat bebeginiz büyük kaşık biberonla 60cc oluyor genelde
Muhammedd23 2205 biliyorum ama alıp elimde kalmasından çekindim ev doku gereksiz malzeme. Kullanışlı mi acaba
Zeynep35_ Muhammedd23 yanından sıkarak sız ayarlıyosunuz aslında ama yanlardan va hep dokuldu sabır ısı bıraz 😊
Yesil Ben materni kaşık biberonla günde 3 kez 30cc veriyorum bebeğim daha 48 günlük henüz meme reddi yok. İçinde iki tane biberon şişesi var biri 50 biri 80 CC alıyor. Bir de easy cup kaşık biberon aldım o daha büyük 150 200 cc alıyor daha kullanmadım.
Tbaysl Kaşık biberonla denedim bebeğim almadı ağzında biriktirip atıyor. Avent biberon kullanıyorum. Hem anne sütü hem mama veriyorum. Doğduğundan beri bu şekilde meme reddi yaşamadık çok şükür. Kızım 3 ay 8 günlük
Kiraz Muhammedd23 ya çorba içirwmiyorum ben bu silikon kaşıklardan heryere dökülüyor onun için bence kurtarıcu olur