Kumkum Kızlar zamanında dogum yapıp bebeğinizin başı 32 cm civarında doğan var mı ? Baya düşük bir sayı merak ediyorum. Bir de mesela bizimki yirmi günde yarım cm büyümüş 32,5 olmus ayda iki cö civarı diyor kafama takıldı :(
yusufemine Kumkum canim hic korkma benimde bebegimde 32 cm ile dogdu suan 8 aylik bas cevresi 43 cm olmjs cok sukur allahima buyume devam ediyo suan benim korktugum bingildaginjn erkekn kapanma seyi var hemsire bakti gecen birsey yok dv damlayi biraz verme dedi bnde vermiyldum zaten
nicu Kumkum evet erken ileriki aylarda belli olur ancak siz kendiniz ölçüm yapın düzenli evde ve not edin en azından büyürse veya büyümezse farkederseniz ona göre götürürsünüz hemen hastaneye
Kumkum yusufemine dvit damla napıyor ki ? Evet işte insan korkuyor bi de 20 günde sadece yarım cm büyümüş ona takıldım hani bir cm falan olsa neyse. rabbim uzak etsin yavrularımızdan. 🙏🏻
nicu yusufemine d vit ile bıngıldağın ilgisi yok yalnız yanlış yönlendirmişler sizi. Oğlumun bıngıldağı neredeyse kapalı doğdu ve 6-7 aylıkken tamamen kapandı. Şu an 13 aylık 45.5 cm baş çevresi ve d vitaminini hiç kesmedik. D vitamini kemikleri ve dişlerin zamanında ayrıcada sağlıklı çıkması için önemli bıngıldak ile eskiden bilinen gibi uzaktan yakından ilgisi yok
Joseaaa yusufemine d vitamini bingildakla alakası yok kemik ve diş gelişimi için kesmeyin yanlış yaparsınız. Hemşirelet böyle yanlış yönlendiriyor bana da bıngıldaği küçük diye keselim dedi kardeşim hekim hastaneden 3 çocuk doktoruna da ayrı ayrı sordurdum hatta hocasına da sordu en kesinlikle kesilmesin alakası yok dedi.
MasalBysl Bizim de baş çevresi 32 cm kilosu da 2300gr doğdu merak etmeyin yalnız değilsiniz bi sıkıntı yaşamadık şükürler olsun🙏🏻🙂 36+3 de doğum yaptım ben
Kumkum MasalBysl Merhaba sizin bebepinizin de kafası 32 cm doğmuş. Merak ettim bir ayda ne kadar büyüdü acaba ? Bizimki sadece 22 günde 32,5 cm olmuş merak ettim.çok az geldi bana.
Kumkum Tazeanne38 insallah bende onun için dua ediyorum cünkü 22 günlük su an ama hala 32,5 cm cok az büyğmüş değil mi
Kumkum Tazeanne38 ama benimkinin hala 32,5 cm üstelik 22 günlük nerdeyse bir ay olucak cok az büyümemiş mi ?
Kumkum Tazeanne38 normal normal.yani dpktorda bişi söylemedi bende elliyince acık oldugunu hissediyorum.
Kumkum MasalBysl bende benimkini ölçtüm az önce 33 olmuş belki bi beş günde biraz daha büyür. su an kaç cm ? İki aylık bebişinix sanırım canım
Kumkum MasalBysl insanın aklına kötü seyler geliyor işte.Zeka geriliği mi acaba diyorum hatta.Ki öyle olsa da bizim evladımız ama belirsizlik kötü
Joseaaa Kumkum hiç canını sıkma benim bebeğimin de küçüktü baş cevrrsi hatta bıngıldaği da küçüktü erken kapanır dediler Allah korusun. Şu anda 5 aylık kafası 40 cm.doktorumun dediği takip edelim ama o ölçümler ortalama herkesin bebeğinin gelişimi farklıdır canini sıkma dedi. D vitaminin bıngıldak ile alakası yok kesinlikle kesme.