Rabia88 Lolita bizde onu kullanıyorduk ama her zaman Dr ların dediği en iyidir diyemiyorum çünkü bazen bı anlık dalgınlık la onlarda hata yapabiliyor emzirirken Dr umun yanlış ilaç yazması gibi Sebamed i önermeleri ve onda da paraben olması gibi birsürü şey
Nesliii161034 Rabia88 sebamed de paraben mi var hangi üründen bahsediyorsunuz pki Bnde yenidoğan Şampuanı var da
Rabia88 [bilinmeyen] bende dün şekersiz diye aldırdım eşime ama arkasında şeker yazıyor siz naptınız kullandınız mı değerleri şuan nasıl
Ayaz33 [bilinmeyen] benım aldıgımda şeker var malesef atamadm da nerden anladım kapagı yapısmaya başladı kapatıp acarken
Keziban Acemi_ogretmen_annee myiron var elma tadı içeriyo, bestiron var o da portakalımsi bi tat içeriyo şeker ve paraben yok diye biliyorum
Gamzetrl [bilinmeyen] merhaba purferro herhangi bi rahatsızlık yarattimi bebeginize kabızlık vs gibi bende onu kullanmayı düşünüyorum
Muhammedtrn Deca-tabs d3 Sadece zeytinyağı ve d vitamini var çok araştırdık Bha emülgatör vs içermiyor...
Ozum İnstagramda mühendisinoğlu nu takip ediyorum. Bizde bu ay Demir ilacına başladık. Kabız yaptığı içim kullanmayı bıraktım. Orda tavsiye edilenlerden nutrigen ve floradi. İroni+ Herbs iyi diye düşünüyorum. Bakabilirsiniz.
Jumanji Acemi_ogretmen_annee Fermixi icirebildinizmi benim çocuğum öğürdü resmen yarım saat boyunca,birde gliserin varmış içinde doktorum kullandırma dedi
Acemi_ogretmen_annee Jumanji sidefer aldım ilk zorlandı tadını genelde her bebek seviyor ama benim kızım çok ögürdü yeni yeni alıştı birde dökümü kolay rengi kırmızı değil
Asel_58 @theQuee 4 aylıkken nasıl verdiniz anne sütüne mi karıstırdınız? Bide paketin ne kadarını Kullanınız 4aylıkken