mlk17 ay aşısından sonra hemşirenin verdiği kan ilacını kullanmayıp özel alan var mı varsa önerileriniz neler
Annesi_bebisi mlk17 parmağından kan alıp ölçüm yaptılar bebeğime 16 çıktı kan ilacı kullanmama gerek olmadgını söyledi doktorumuz istersen haftada bir kullan ama gerek yok dedi ölçüm yapmadan ne kadar doğru kullanmak bilemiyorum bence kanını ölçtürün 🌸
Yagmur2019 mlk17 ben onu almadım yorumları çok kötüydü ben araştırıp sidefer aldım oğlum gayet iyi içiyor kusma falan yok tabi kaka rengi koyulaştı ama o da gayet normal
GoGirl Bize kan testi sonucunda bestiron verdi doktor ama hafif eksiklik oldugu icin damla sayisini ona gore verdi
Kartanesi26 mlk17 banada verdi bugn kullanamaya başlıcam kabizlik falan yapabilir dedi korktum iki gun kullanamdim başlıcam bugun ac karnına ver dedi 6 damla
2cocukluanne222 Serife_ozen0 vegaferon çok berbat yapiyo canim bize sağlık ocağı ferrum verdi çok da memnunum kusmadı kabız etmedi sadece kaka rengi değişti doğal olarak
BusraG Serife_ozen0 vegaferon normalde büyük insandda bile sıkıntı. Bende kabızlık yapmıştı hamileyken. Direkt bırakmıştım. Bebeğinize vermeyin o ilacı. Başka alın derim
PamukEcem mlk17 sidefer kullandım bi ara bitmisti ocean kullandık ikisinde de hiç sorun yaşamadık. 1 yaş kontrolünde de kan degerlerine bakıldı çok iyi çıktı hepsi.
Serife_ozen0 2cocukluanne222 baya kötü oldu oğlum ebemiz de sağolsun söylemedi öyle bi yandan etkisi olduğunu 🙄 10 gün boyunca hiç kaka yapmadı en sonunda acile götürdüm lavman Ve probiyotik verdi doktor şimdi daha iyi oğlum çok şükür 🙂
venustomris mlk17 bize doktorumuz bestiron verdi ben doktoruma çok güvendiğim için başka marka arayışına girmedim