Elvn94 Tubina 15 aylik yrni baslicam vitamin ilaclarina pekmez veryom keci boynuzu pekmezi istah aciyo canm dene istersen
PembePelikan Ikrazumra19 seyreltiyor musunuz yoksa olduğu gibi mi veriyorsunuz ? Bebeğiniz kaç aylık bu arada
Livakusunannesi SedaMeyra bende buyuk kizima kullaniyorum ve hamileykende omega nutriwayin kullandim gercekten cok iyi
Elifsmotherr SedaMeyra Merhaba geçmiş post yorumlarına bakarken gördüm. Aynı takviyeleri bende kullanıyorm. Siz devam ediyor musnuz?
PembePelikan Ikrazumra19 benim oğlum 10 ay 20 günlük. Bende aldım ama bana çok yoğun geldi ne kadar vermem gerekiyor bilemedim
Ikrazumra19 PembePelikan hicbirsey olmaz nen 7.aydan itibaretn ununu kullandim pankek omlet yaparken filan ama isterseniz biraz suyla acip bir cay kasigi verebilirsiniz hicbir zarsri yok
Ikrazumra19 PembePelikan onu bilmiyorum ama hünnap aldim ben baya hafif agir degil birde onu deneyin isterseniz
SedaMeyra Livakusunannesi aynen ben de hamilelik öncesi basladim hamileyken ve sonrasi emzirme donemi cok şükür bi sıkıntı yaşamadım
Livakusunannesi SedaMeyra 11aylik kizima baslamadim ama daha siz nasil veriyirsunuz vitamini eriterek mi
SedaMeyra Elifsmotherr gunesli gun sayisi vok az olan bi yerde yasiyoruz d vitamini iyi geliyor omega da hftada 2 gun balik yemedigi icin iyi geliyor. Kizim az hastalanan ve enerjisi her zaman yüksek olan bir cocuk. Bunuda aldigi takviyelere bagliyorum