milasmommy Valla biz ölek o zaman. Kızım tam 3 aylık olduğunda kilosu 4.900 dü 2750 doğdu. Şuan 3 ay 18 günlük hala aynı 4.900 bugün tartıldı 18 günde 0 gram..
Esleminannesi17 omeralismom 2 saatte bir beslemeye caliş. Yiyebildigi kadar yesin kisitlama. Ek gidaya baslamak icin erkense ancak bu sekil olur. Ek gidaya baslayinca alternatif oneri cok olacak
omeralismom Esleminannesi17 canım bazen saat başı veriyorum inan bana. 60 cc yapıyorum bazen 30 bile yemiyor ama diyorum belki yer 60 az gelince 60 daha yapıyorum ama 🤷🏻♀️
Esleminannesi17 cavrosay6 senin doktor kafayi yemis bence. Neresi cokmus her ay bi kilo alsa 3 kilo dogsa az bile 5600
cavrosay6 Esleminannesi17 Olum 4 gun sonra 6 aya geçecek ve bugunki kontrolde 8 kilo 400 bence qayet iyi.
Esleminannesi17 omeralismom cok az almis sinir 600muş benim kizim 2.ayla 3may arasi 600 almisti yakim takibe almisti doktor
milasmommy Esleminannesi17 besin alerjisi var maalesef alamıyor kilo. Büyük ihtimalle mamay başlıcaz hemde sütüm olduğu yettiği halde…
Damlapilatin2020 armagann22 valla hı bende kilo postu gördükçe deli oluyoum 2 aylık 6 kilo coookkkk zayıf diyenler var ben anlamadım bu işi bir bebek ayda 5 kilo alcak Hali yok bu anneler neyin kafasında. Doktor dedi ayda 600 ile 1 kilo ideal
eylullbilginn milasmommy benim kızımında vardı ve ben diyet yaptım sütüm yetiyordu çünkü kilo alımı düşmüştü sonradan toparladı siz de diyet denediniz mi zor bir süreç kolaylıklar dilerim
omeralismom eylullbilginn evet ya benim oğlum aşırı hareketli durmuyor. Gündüz de en fazla 20 dk uyuyor