Yenidennn Merhaba relactaz aldık bugün sütun içersine damlatilmali yazıyor arkasında emzirmeden önce direk verilince olmuyor mu
ozlemmyldz Yenidennn Ben emzirdiğim için doktorumuzun önerisiyle, sabahları emzirmeden önce 4 damla çay kaşığı ile veriyorum.
Htcesylmzz Yenidennn günde 60 damlaya kadar veriliyor üzerinde de yazıyor. Ben her emzirme sonrası 3 yada 4 damla verirdim zaten 60 damlayı geçmiyordu. Bi sorun yaşamadık .
Yenidennn ozlemmyldz anne sütüneyle beraber ac karna yazilmış eczaneden emzirmeden once 5 damla versem olmaz ni acaba
Yenidennn sebnemrah evet emziriyorum sütle karıştır falan deyince, bi sıkıntı olmaz demi direk emzirmeden önce versem
sebnemrah Yenidennn olmaz yani bizimkinde olmadı canım ama için rahat etmezse kaşığa gogusunden sık öyle ver
Deletedmom418 Yenidennn valla ben emzirmeden önce ağzına damlatıyorum sonra emziriyorum bi zararını görmedik. Ama iyi bi damla çok iyi gelecek bebişe inşallah
Mizginy Ben kullanıyorum emzirmeden hemen ağzına damlatıyorum sonra emziriyorum sizlere günde kaç defa verdi
Cherry5 Emzirmeden önce vermeniz gerekir aç karnına. Önce onu vereceksiniz ki sütteki laktozun sindirilmesini sağlayacak
Yenidennn Cherry5 ac karna verildiğini biliyorum ben farklı bisey sormuştum. Kutuda sütle karıştırıp verin yazıyor onu diyorum