Arasannesi Balteknem ben de zeytınyagı hıc koymuyorum canım direk ezip verıyorum hepsını ınankı.ama ıstersen koyacaksan 1 cay kasıgı kadar koyuyorlar.ıshale bır zararı olacagını sanmıyorum
Nefest Balteknem yapraklarını cok az dalını canım semızotunun. Ispanakta sapını komple eklıyorum vitamını ordaymış. Tencereye az içme suyu koyuyorum Buhar aparatını içine koyuyırun tencerenin. Pazarlarda bile satılıyo aparat. Aparat yokken suda haşladım ama buhar daha sağlıklı.
Nefest Balteknem patatesi soyup bölüyorum daha cabuk pişiyo, havucuda aynı sekilde. Hergun havuc ve patates sabit, yanına bir sebze ekliyorum. Sadece sebze vermıyorım yani. Doktor bu sekılde tarf etti.
Cennet1212 papatya-annesi bezelye taze fasulye bal kabağı avakado ve meyvelerden her şey diyebilirim armutu genelde çok seviyor bebekler benim kızım hergun armut püresi yiyor bide tahıl alıyorum msrketlerdede var kaşık mamalar 5-6 ayliklaf için onada pekmez katiyorum özellikle keçi boynuzu özü alın derim hem kansizliga çok iyi hemde gelişimine
Nefest Balteknem 6. Ayda meyveli kahvaltı ekledık. Sabah meyve yiyo yani. Oglen püre. Ogleden sonra yogurt. Daha ilerisine gecmedik. Biz henuz😅