Dlksml Yarin ikinci ay aşımız var ateş yapıyormuş galiba gitmeden şurup falan icirmeli miyim tecrübeli anneler bakabilir mi
Biranne00 Dlksml canım biz 16 gün önce yaptırdık doktorum aşılara gitmeden önce bir çay kaşığı calpol vermemi söyledi verdim gerçekten aşıdan sonra ne ateşi oldu ne de huzursuzluğu
DogaLina Dlksml hayir icirme. belki atesi cikmaz her cocukta cikicak diye bisey yok. ayrica atesi ciksa dahi belli bi duzeyde vucudunun atesle tanismasi lazim direnc kazanmak icin.
Deletedmom0099 bende geçen hafta yaptırdım. aşıdan gelince bir çay kaşığı verdim. 4 saatte bir ver dedi doktorumuz. ateşi en fazla 37.3 oldu huzursuzluk falan da olmadı ☺️
oykugul1 Gitmeden önce şurup verme sonuçta aşı onu koruması için yapılıyor doktorlar önermiyor bizde eve geldikten sonra ateşi oldu zıbınıyla dolaştırdım altı saate bir şurup verdim bir iki gün sürdü 🥺
Kocakkubra Dlksml bizde bugün olduk 2.ay aşımızı doktor kısa kollu olsun evde dedi evde hava alsın ilaca bile gerek kalmaz dedi aynen öyle oldu hala hiç ateşi ve huzursuzlugu yok 👌
Boniboncuk Bizde bugün olduk aşı sağlık ocağından geldik bir çay kaşığı calpol verdim akşam 7 ye kadar ateşi yoktu 7 den sonra ateşi oldu ölçtüm 37.5 olmuş tekrar calpol verdim az önce ölçtüm 36.8 e düşmüş öyle başında bekliyorum rabbim evlatlarımızı korusun
yanlizanne Dlksml asi yapılırken çok ağladı oğlum eve gelince ağrı kesici verdim bı cay kaşığı kadar gün içinde hzuursuzlugu vardı ama kolunu bacağını çok oynatmadim öyle dedi hemşire dikkat edin değmeyin dedi ..diğer gün daha iyiydi yani öyle aşırı bi ateş olmuyor endişelenmeyin takip edin 🤗
Eylul270520 Bizde geçen hafta olduk hemşire eve gidince çay kaşıgı calpol ver dedi agrısını alır diye öyle yaptım çok şükür ateşi agrısı olmadı sadece biraz halsiz gibiydi ama ertesi güne bşeyi kalmadı
Dlksml Sabah oldu aşılarımız dediginiz gibi bir çay kaşığı calpol verdim huzursuzlugumuz var ama şükür ateşimiz cikmadi
Leman01 Dlksml bebeğe göre değişiyor galiba benim oğlum çok şükür hiç bir aşısında ateşlenmedi. Boşuna verme bence belkide seninde bebeğin ateşlenmeyecek .
MasalMomy Dlksml bizimde Pazartesi 😔 çok korkuyorum çok sakin bir bebeğim var hastalanırsa diye üzülüyorum
Miranmiray MasalMomy Merhaba canım nasılsın Bayadır göremedim seni en son happy modaydı galiba, 🤪nasılsın canım bebeğin nadıl😍😍
MasalMomy Miranmiray kuzumm evet burada pek aktif değilim malum bebekle 😂 iyiyiz büyüyoruz 2 aylık olduk bile siz nasılsınız 😅
Brna-34 Dlksml ben aşıdan önce içilmesini doğru bulmuyorum.Bizim ateşimiz olmadı Allah’a şükür her bebekte farklilik gösteriyor