VelardaEdiz Burcem kalmıyorsunuz merak etmeyin 🤪 benimde 3. Ayda başlamıştı demişti tövbe bismillah kanser oldum sanırım tutam tutam eşim bile çok korkmuştu zamanla yavaşlıyor şuan 8 aylık normalde ne kadar dökülüyorsa saçım öyle
Burcem elizabeth ay bugün sinir oldum zaten örtüsünde saç yastığında saç 🙄🙄 kucağıma almıştım omzumu somuruyordu bi baktım orda da saç 😭😭 açmaya korkar oldum tokadan dolayı kafam ağrıyor artık 😒
NurNaz Burcem onerisi olan olur belki benimde cok dökülüyor sol tarafim acildi baya kendimi lösemi hastasi sandim bir an demek sizlerinde oyle kopma degil tutam tutam geliyor 😢
Kartanesi26 Burcem ay cnm benim hic sorma benimki de acayip dökülüyor tutam tutam geliyor valla acmaya korkuyorum saçımı 😏 ama normalmiş sanırm
Fatmabgoksel Burcem dana iligini kaynatiyorsun icerisine cesitli yaglar ekliyorsun ilk 1 ay haftada 1 gün, sonra 15 gunde 1 basimiza sürüp strec filmle sariyoruz sicak havlu koyuyoruz üstüne, sac cikariyor 🥰
Tubaomerberzan Burcem eczaneden B12 vitamini ve demir ilaci alip sampuaniniza karistirabilirsiniz kötü kokuyor ama iyi gelebilir . .