Burcem Doğum yapalı 3 ay oluyor son iki haftadır saçlarım çok dökülüyor dökülmede değil elime tutam tutam geliyor 🥴 böyle olanlar bi çaresi var mı hamilelikte kullandığım vitamini gerimi alsam napsam saçımı toplamaktan başıma ağrılar girdi ya 🙄
Sidal Burcem 6 ay oldu saç kalmadı resmen dogum yaptgmdan beri emzrrken çok dökuluyo bebek anneyi tanımaya başlaynca saç dökülrmş
Kutay07 Burcem bende burda bekliyim.. şuan saçıma bakıp iç geçiriyordum tutam tutam elimde kaldı bu post denk geldi.. ne yapmak gerek bilmiyorum bende doğum yapalı 3 ay oldu 1 aydır aşırı dökülüyor 😔
Fatmabgoksel Burcem ilik maskesine baslayacagim ben ne zaman kullansam 2 haft icinde dokulme durur, sonrasinda yeniler cikmaya baslar
Burcem Sidal öyleymiş anne yüzüne gülmeye başladımı alar dökülür diyor gerçekten de gülmeye başladı döküldü😀 peki ne zamana kadar böyle gider ki
Burcem Kutay07 internette bu konuyla alakalı reklamı dönen bi çok şampuan var ama tırt 🙄 acaba. Şu kullandığımız vitaminleri geri kullansak işe yarar mı yada var mı böyle yapan acaba
Kutay07 Burcem aslında düşünmedim değil de doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum vitamin de kilo yapıyo bana elim varmıyor içmeye 🙈
Nurcantk Doğumdan belli bir süre sonra saç dökülmesi normalmiş. Hamilelik boyunca tavan olan hormonlar anca normal düzeye geldiği için vücudun verdiği bir tepki saç dökülmesi. Bende doğumdan sonra 4.ayda başladı 6.ayın sonunda bitti
bahar2121 Burcem canim dogumdan sonra vucuttaki demir eksikligi sebebiyle saclar dokuluyor hastanete gidip demir ilaci alip kullanirsan sacin aksine tekrar gurlesir 😇🥰
Mommy_Bird Burcem tabiki vitaminlere devam edin 5 aylığız hala kullanıyorum doktorum da kullanmamı söyledi
Fatmabgoksel Burcem dana iligini kaynatiyorsun icerisine cesitli yaglar ekliyorsun ilk 1 ay haftada 1 gün, sonra 15 gunde 1 basimiza sürüp strec filmle sariyoruz sicak havlu koyuyoruz üstüne, sac cikariyor 🥰
IrmakAliKerim Burcem aynı durumdayım saç dökülmesi değil bu boydan tutam tutam kopuyo geliyo resmen 🤦🏼♀️