betulbusra Arkadaslar baba ve ben koranayız… cocukm ıstah dısında bır sorun yok ama onun testı de pozıtıf… 3 muzde koranayız malesef… bu surecı atlatanlar yol gostersın kafayı yıcem… cok korkuyorum ,,. Bebekler nasıl atlatıyor
aysebern18 betulbusra bebeklere nasıl test yapıyolar bende pozitifim bebeğim dört gündür babannesinde ama ya bulaştıysa diye ödüm kopuyor
Deletedmom_12 betulbusra Çok geçmiş olsun öncelikle sakin olun siz stres yaparsanız hemen iyilesemezsiniz bebeğinizi düşünüyorsanız başta sizin iyi olmaniz gerekiyor ona iyi bakabilmek için. Bizde atlattık bebeğimde ateş ve ishal vardı hastanede 2 tane antibiyotik yazdılar kullandık çok şükür bı skntı olmadan atlattı bol bol su sarımsaklı yoğurtlu çorba ve bol bol meyve yedirdim hiç korkmayın bebekler bizlerden daha kolay atlatiyorlar
Arasin_Annesi_ Cok gecmis olsin e gubi bekirtiler vardi acaba dunden beri ates halsizlik bogaz agrim var aksama gidicem bakalim cok korkuyorum
Yelizisz aysebern18 bende aynı durumdayım 😞 bide daha 25 günlük çok çok küçük 😔 hiç bir belirti yok inşallah olmazda
Deletedmom_12 Minik0212 13 aylık ateşi calpol ile düşürdük ve ılık su ile duş aldırdık beni hastaneye yatirdilar bu süreçte 5 gün eşim baktı bebeğime Allah’a şükür öyle skntımız olmadı ben eve gelince de hastaneye götürdük ilaç yazıldı antibiyotiklerde iyi geldi
Deletedmom_12 Minik0212 Benim yüksek ateş boğaz ağrısı ve aşırı kas ağrısı vardı tat koku alamiyordum asla yatmak istemiyordum hastaneye ama doktor yaticaksin ateşin yüksek ve kan değerlerin kötü dedi bebeğimden ayrılmak çok zor oldu ama mecbur yattım :(
aysebern18 Deletedmom_12 hastanelerde yer yok diyolar nasıl yatış istediler eşiminde ateşi hala düşmedi düşmüyor kan değerleride kötü ne sıkıntılı işlermiş 🤦🏻♀️
2cocukluanne222 betulbusra yok bebeklere çocuklara ilaç yok cnm bizde çok korkmuştum eğer korona buysa normal usutme enfeksiyon grip zature gibi işte