Seda_123 sonsuz17 Çok güzel bir telefon eşim aldı 2 ay önce kamerası muhteşem telefonum bozulsun ilk alacağım telefon redmi note 8 pro hepsiburada.comdan 2750 liraya indirimden almıştı eşim
Nuryalcndag sonsuz17 pro mu sordunuz ben 3 hafta önce aldım red mi note 8 pro 128 GB 3000 net ama tek cekim
sonsuz17 Nuryalcndag yok cnm redmi note 8 64 GB Turkcell de mi aldın peki bunun fiyatını biliyor musun turkcellde
Hasderluna sonsuz17 ben note 9 pro kullanıyorum çok memnunum özellikle hem ön hem arka kamerası mükemmel
Nuryalcndag sonsuz17 Turkcell’de pro olan daha pahalıydı galiba 3400 felan geliyordu yanlış hatırlamıyorsam ve tek çekim yoktu fatura üzerine taksit vardı sanırsam öyle hatırlıyorum ben Turkcell’den almadım türk telekomdan almistim.
sonsuz17 Coyness2020 aynen 2000 den aşağı yok ztn telefon yine fiyatına göre en iyisi redmi note 8 dört kameralı
Nuryalcndag sonsuz17 ben 300 aldım faturaya ek alınca daha pahalıya geliyor tabiki fiyat artiyor,operatörlerden en uygun fiyatı ise gene türk Telekom ile Vodafone vermişti
Giizemm Sahiniimm38 ben note 9 pro kullanıyorum gerçekten çok memnunum kamera si efsane şarj uzun ömürlü tavsiye ederim
ElfYgt sonsuz17 ben fotoğraf çekilmeyi çekmeyi çok severim sağolsun eşim almış oğlumu fotograf çekmekten bi hâl oluyorum efsane bi telefon bana göre çok çok memnunum👍😊