Sedaahmet sonsuz17 annem kullaniyor. 😂 hic fotograf cekilmeyen kadın selfi çekip çekip bana atiyor. 😂 resimlerde baya kaliteli yani.
Livakusunannesi sonsuz17 note 8 pro var hic memnun deilim cnm on kamerasindan arkasi cok guzel ve net cekiyor ama on ole deil
Mom091 sonsuz17 9 pro kullanıyor eşim. Ön kamerası da arka kamerası da harika. İphone 8 plus kullanıyorum ben. Eşimin telefonunun kamerasını çok kıskanıyorum benimki öyle güzel çekmiyor😁
Sineoloji Memnunum. Arka kamera kadar iyi değil tabi her telefon gibi ama ocak ayından beri kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar
Sahiniimm38 Bende gecen note 8 sormuştum ama note 9 pro yu önerdiler onu aldım turkcell den yarin gelecek heyecanla bekliyorum kamerasi benim icin cok onemlu kullandigim telefonun o yuzden note 9 pro önerdiler.
sonsuz17 Sahiniimm38 kaça aldın bende turkcellden almayı düşünüyorum note 8 2500 du galiba sırf bebeğin resimlerini çekmek için
Giizemm Sahiniimm38 ben note 9 pro kullanıyorum gerçekten çok memnunum kamera si efsane şarj uzun ömürlü tavsiye ederim
sonsuz17 Sedaahmet diyorsun öyleyse alıyorum sırf bebeğin resimlerini çekmek için istiyorum fiyatı da 2500 e düşmüş
sonsuz17 Livakusunannesi evet esiminki de öyle ön kamerayı beğenmedim pro onun o yüzden note 8 i sordum
Hannur Hatta kayn babam takoz demişti telefonuma bebeğin bi fotoğrafını çektm dio hamgi telefonla çektiniz çok güzel çıkmış fln kıskanç adam yaa
sonsuz17 Mom091 diyorsun aynen güzeller note 8 in de dört kamerası var önerdiler fiyatı da düşmüş 2500 e
Sahiniimm38 sonsuz17 3800 faturaya yansıttık ama biz pesin fiyatla 12 ay faturaya yansıtmak aynı fiyattı kampanya başlatmışlar.
Sedaahmet sonsuz17 annemde sırf fotograf icin bu telefonu aldirdi babama 😂 torunlarimin resmini çekecem diyor kadın. 😂 güzel yani kamerasida. Arka kamera cok iyi. Önde bana göre iyi. Benim telefon samsung j7 prime. Benim kameradan iyi yani 😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sonsuz17 Red mi not 8 pro kullanıyorum. Çok memnunum. 🤗 Ön kamerasıda gayet net. Arka kamera zaten dehşet bir şey.