Mommyandbaby 1 aylık oğluma en iyisi diye hipp combiotic mama aldık ama süt alerjisi çıktığı için birkaç kez kullandık 900gr büyük boy mamayı satacağım ihtiyacı olan var mı?
Melisa07 Mommyandbaby konu dağılmaz umarım ama arkadaşım süt alerjisi olduğunu nasıl anladın nasıl bir Yol izledin bi anlatırsan çok memnun olurum çünkü galiba benim oğlumda da var ve ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi tam olarak bilmiyorum
Mommyandbaby Kakasında kan vardı ve mukuslu kaka yapmaya başladı yüzünde de döküntüler var egzama gibi bunları doktoruma söyledim kakasına baktı süt alerjisi olabileceğini söyledi şimdi diyet yapıyorum süt ve süt ürünleri tüketmiyorum mamasınıda yeni almıştık kullanamadık :(
Mommyandbaby Rsenaselim ebebekten 160 tl ye aldık 4-5 gün önce alındı yeni mama üstünden birkaç kez mama yaptık alerji olduğunu anlayınca kullanmadım daha ama 120 TL’ye vericem kargo ücretsiz
Mommyandbaby 123456 120 tl ye vericem kutu olduğu gibi duruyor birkaç kez kullandık 159 tl ye almıştık
Mommyandbaby MinnakAnne 120tl ye vericem üzerinden birkaç kez kullandık yeni aldık mamayı ebebekten 159 tlye
Mommyandbaby MinnakAnne kargo ücreti almayacağım eğer isterseniz hemen göndereyim dediğim gibi elimde kalsın istemiyorum keçi sütlü golden goat mama alacağım bunun yerine oda çok pahalı hipp gibi :(