Elhafnur canım benimde lansinoh elektrikli.
Öncelikle sakin ol stres yapma. 🌸
Göğsüne sıcak kompres uygula.
İster sıcak duş ister sıcak su torbası tut ki kanalların yumuşasın (ben ikisini de yapmıştım). dipten uca doğru göğsüne masaj yap
Göğsündeki sütü iyice boşaltman gerekiyor. Önce diyelim sol göğsünü sağdın masaj modunda sağ yani hafif modda, (bi yandan da elinle sütü dipten uca doğru getir masaj yaparak.bir yandan sağ. Kendi otomatik sağım moduna geçiyor zaten (Hafif modda fazla sağamazsın). Yavaştan başlayıp arttırabilirsin alıştırarak ki göğüslerin yara olmasın.
artırdıktan sonra da derecesini düşürme ki pompaladığı için sütü güzel boşaltsın. ☺️
sonra baktın göğsünden süt gelmiyor mu diğer göğsüne geç ona aynı şeyi yap.
baktın ondan da gelmiyor yine diğerine geç.
yani süt gelmiyor diye aaa bitti galiba diye düşünme makine olduğu için hemen süt kanalı bulamayabiliyor. göğüslerin yumuşacık olana kadar bu işlemi yap anca öyle rahatlarsın.
Sabret, canın acırsa masaj moduna al cihazı öyle devam et( elinle masaj yaparak) sütü boşalttığında rahatlayacaksın kuzum.
bir de göğüsler alışkın olmadığından fazla süt ürettiği için o kadar sert fazla sütünü sağ dolaba at bugünleri ararsın☺️
he bir de benden sana naçizane bir tavsiye: her günün sonunda pompayla ğögüslerni tamamen boşalt biberonla içir
süt kendini yenileyeceği için tıkanma gibi bişiy söz konusu olmaz bi daha böyle bi sorunla karşılaşmazsın 😇😇
benim bi kere başıma geldi mastit olmadan sağıp boşalttım şimdi de her gece sağarım 😋
bol sütlü günler 🌸💕💕😋