Deletedmom5284 27 günlük kızım için aldım nasıl kullanmalıyım? biogaiayı bağırsakları düzene girsin diye aldım sık sık kabız oluyor yardımcı olur musunuz bana.. Ne zaman kullanmalıyım? Bitkisel çözümleri deniyorum kendim de kimyon rezene anason tüketiyorum 😇
Deletedmom328 Deletedmom5284 biz sabah uyandığımızda alt üst değişimi beslenme sonrası kullanıyorduk rahatlatıyordu ✔️ Her gün aynı saatte 5 damla 💝 şifa olsun inşallah minik kusa
Defnezeynep1 Deletedmom5284 samp simblex i 8 saatte bir 5 damla başla canım bebeğini rahatlatmazsa ise 2 şer damla şeklinde arttır. Biogaia yı da günde 5 damla akşam üzeri ver ki gece uykusuna geçerken rahat geçsin bebiş. Saatlerini de aksatma
Deletedmom5284 Anaogul kaçar damla vermeliyim ikisini aynı anda verebilir miyim? mamasına mı katayım kaşıkla mı vereyim
Anaogul Deletedmom5284 canım ben biogaidan 5 damla nurseden 10 damla veriyorum aynı anda kaşığa damlatıp veriyorum
Deletedmom328 Deletedmom5284 biogaia canım , sadece onu kullandım ve gaz problemimize kaka sorunumuza iyi geldi diğerini başlamadım o yüzden 💝
Albayrakokur Defnezeynep1 gaz ilacları sancı yapıyo sanki gece uyumazan veriyotum ağlıyo o ilaçlardaneden peki
Deletedmom99 Deletedmom5284 biogaia buzdolabında durması gerekiyor probiyotik günde 5 damla veriyordum 3.aydan sonra gerek kalmıyor
Deletedmom328 Deletedmom99 açıldıktan sonra dolapta kalmasına gerek yok,açılana kadar buz küpüyle veriyorlar zaten 💐 midesini üşütür yavrucaklar🙃 biogaia konusunda master yaptım deli gibi araştırıyordum 😂
Albayrakokur Deletedmom5284 agulin kesinliklebmde iksini kullandım aynı şikayetlerden dene pişman olmassın agulinn şurubu sab da gaz için iyi gerçkten ama agulinn hem gaz hmde bağırsak düzenleyici olması çok iyi
Defnezeynep1 Albayrakokur pek bilgim yok bu konularda ama düzenli verilmesi gerektiğini biliyorum doktorum düzenli şekilde ver ki yavrucak boşuna sancı çekmesin demişti. Sancı dan önce veriliyor ki amaç canı acımasın kıvranmasın. Öyle çok uzun süre de kullanılmıyor zaten ben 2 buçuk aylıkken bıraktım damlalar düzene soktu bağırsaklarını. 3 aylık olduk. Biogaia yı da bitmek üzere bitsin bırakacağım.