Ozget Smyye30 ayyy bendr bu konuyu actim simdi. Bezler cok pahali daha uyhun fiyatlı bir bez arayisindayim. Ayrics sadece fiyat icin degil. Sizdirma yaomaya başladı bezimiz
Smyye30 2prematureannesi slpp 2prematureannesi sleppy kullandım ama pek memnun kalmadım hem dışarı çıkardı hemde pişik yaptı 😣
2prematureannesi Smyye30 her çocuğa iyi gelecek diye bir kural yok ben memnunum ve hiç sorun yaşamadım bende diğer marka bezleride kullandım onlarda oğlumu ya pişik yaptı yada sızdırdı sleppyden memnun kaldım sadece siz sordunuz bende bı anne olarak söyledim
gunes20 Smyye30 aynen bende pişik olmadı ama altını her açtığımda ıslaklık oluyor teninde. Sık sık değiştiriyorum pişik olmasın diye. Elimdekiler bitince birdaha almıcam🥴
Simay-annesi Ozget bütün bezleri denemiş biri olarak hesaplı ve güzel olan bez evy baby diyorum elbetteki en iyisi ve en pahalısı prima serisi ama aşırı pahalılaştı hem hesaplı hem güzel bir bez arayışına girip başlıca markaların hepsini denedim sleepy de güzel ama fazla kalın ve dışı evybaby ye göre daha sert evy baby yumuşacık dışı dokusu çok güzel hesaplı almak istiyorsanız evyapshop da baya güzel indirimde şuan
mhr2020 Smyye30 Farkı sadece kalıplarında var molfixin kalıpları küçük başka herhangi bir fark yok ikisi de bebeğim de pişik yapmadı
Smyye30 mhr2020 kalıbı küçük derken 26 günlük bebeğim 2 numara kullanıyorum onda da 2 numara alsam olur galiba ?
gunes20 Joseaaa kesinlikle bende prima premiumcare kullandım ve çok mennunum.sleepy natural hiç memmun kalmadım🥴
bjkesra1903 Smyye30 şu an prima fakat normalde molfix kullanıyoruz çok çok memnunum bedenini bulamadığımız için prima aldık bu da iyi fakat molfix kadar memnun değilim lastik izi yapıyor ve çabuk taşıyor o kadar para verdik asla hak etmiyor molfix hem uygun fiyatlı hem kaliteli 🙏🏻
Kucukkalbim Smyye30 Bu zamana kadar sleppy molfix karışık kullandım taki 5 numaraya geçince Sleppyi bıraktık çok sıkıyor,lastik izi yapıyor,şeffafımsı bişeyler çıkıyor hiç beğendim o yüzden Molfix tercihim çok güzel bez👍🏻
e_ckucukunal İlk Prima almıştım bi ay kullandık şimdi baby turco denedim onu kullanıyoruz gayet de iyi çok şükür pişik ws olmadı🙃