Jelibon88 Denizsever34 ben e bebekten almiştim ama pek kullanmadi oğlum çokta gerek yok bana kalirsa basit bi aktivite masasi alin ona tutunup oynar
Ozteber İlk kızıma fsher price modeli almıştım ikinciyede onu kullanmayi düşünüyorum lakin çok uzun süre kullanılmadığı için bu kadar pahalı bı model almak doğrumu bilmiyorum bide belirtmek isterim kızım onun yerine antrede sandalyeye tutunup yururdu https://www.e-bebek.com/fisher-price-egitici-kopekcik-yurutec-p-fpr-ftg10-nc/ Model bu
Denizsever34 Ozteber evet çok haklısınız? Bunlarla ancak zaman geçiriyor. Bu modelden çok memnun kalmamışlar sanırım vazgeçtim gibi 😃
Denizsever34 Mummy00 haklısınız ama oğlum sabit çok kalamıyor şimdiden peşime çağırıyor farkındayım ayağa kalkıp yürümek istiyor
Denizsever34 Kurt07 evet gördüm şimdi pilsan beyaz renk ile aynı sanırım. Memnun kaldınız mi hızlı mi?
Gzdzeynep Kurt07 bizimki de bunun pilsan olanı pilsan e bebeğe baby toys markasıyla oyuncak yapıyor. Aktivite masası gibi ön tarafı da 😃 müzik çal bize diyoruz gidip ortadaki tuşa basıyor
Gzdzeynep Denizsever34 memnunum bizimki yürümek için kullanmıyor ama önündeki oyuncaklarla oynuyor. O açıdan memnunum. Tekerlekleride yavaşlatılmış çocuk düşcek gibi olunca geriye gelmiyor
Arasannesi Denizsever34 eğitici köpekçikli olanını begenmiştim ben magazada baktımda yorumları okumadım babymall de baktım modellere
Ozteber Denizsever34 ben memnun kaldım yani oynasa daha çok memnun kalırdım arkadaslarinkinide denedim sevmedi tek sandalyryi sevdi yürümeyi iyice öğrendikten sonra oynadı tuşlu yerleriyle fln😂 oyuncakta yana sıkıntı yok benm kız sıkıntılı 😂
Bebegimucizem Denizsever34 pilsanın aldık havuz toplu geometrik şekilli yukarda bir arkadaşta benzerini paylaşmış