Deletedmom410 Kcucukanne Evet öylede yapabilirsiniz sirke vücudundaki mikropları kırar birazda olsa size yararım olduysa ne mutlu bana inşallah tez vakitte iyileşir yavrunuz 🙏🏻
paputmoms Kcucukanne bebekler için illa ateş düşürücü şuruplar vardır canım Bi çocuk doktoruna ya da eczaneye danış bence
bitterikolata Deletedmom410 sirkeli su damarları ani olarak büzer ateş düşmüş gibi olur fakat damarlar genişlediğinde ateş daha da fazla yükselir yanlış bir uygulamadır eski bir uygulama ve ülkemizde doğru diye biliniyor uyarmak istedim
Deletedmom410 bitterikolata İlk defa sizden duyuyorum ben direkt olarak evde uyguladığım teknikleri doktorumuzu arıyıp anlattım onlara rağmen düşmediyse fitil vermemi önerdi herhangi bi sakıncası var ise de söylemedi
bitterikolata Deletedmom410 hayır canım internetten falan da araştır istersen allah korusun inşallah tekrarlamaz da tekrar ateşi olursa bebeğe yanlış bişey yapmaman açısından uyarmak istedim 💐
Deletedmom410 bitterikolata Tabikide kimse evladının kötülüğünü istemez sağolun net bir şekilde araştıracağım 👌🏻💕