Kcucukanne Oglum 1.5 aylik bugun baldirindan asi oldu atesi cikti suan 38 sizce ne yapsam ilik suyla vucudu sildim ama dusuyor sonra tekrar cikiyor sizce ne yapsam 😔
_tospikannesi Kcucukanne calpol verdin mi canım . Sadece zıbın olsun üzerinde elini yüzünü ayaklarını yıka lavaboda ılık suyla uyumadıysa
Uygarefem Kcucukanne Doktorunuza ateşi çıktığında ne verebilir diye sordunuzmu? calpol verebilirsiniz aslında
Kcucukanne _tospikannesi yurtdisinda yasadigim icin calpol bulamadim 😔 fitil verdiler cok huyzulanmadigi aglamadigi surece vermeyin denildi suan benim oglan cok sakin sesizlesti
Kcucukanne Uygarefem sordum ama her bebekte ates gorulenilir dedi sadece cok ama cok huysuzlasirsa fitil verdi ama benim bebek suan baygin gibi yatiyor
PonciKom Kcucukanne aşıda normel karşılanıyor hatta normeldede normel karsılanıyor 1 2 kere acile gitmıstım 38 normwk demıstı şok olmustum ama oleymıs :) önlemını al ılık su ıle cıkarsa cok acile git onun harici gerek duymuuor doktorlar aşı ateşiyse 2. gun devam ederse getirin derimm bu gecede tedbburlu ol ben hep öle uaptm uyumadım sabaha kdr
Kcucukanne Ummhnsmt aslinda 2 ay asisi turkiyeye gidecegim icin 1 tane baldir olan asiyi simdi vurdular diger ikisinide izinden. Gelince olucak cunku 2 ay doldurmadi oglum
bitterikolata Kcucukanne bir buçuk aylık ne aşısı oldu canım ilk iş çoraplarını çıkart anneler genelde bu hatayı yapıyor çorapla durdurma.. soğuk değil ılık duş aldırın lütfen
HamzasMomy Kcucukanne yurtdisinda parasetamol şurup kesin vardır. Calpol parasetamol içeriyor öyle sorup bulabilirsin
paputmoms Kcucukanne bebekler için illa ateş düşürücü şuruplar vardır canım Bi çocuk doktoruna ya da eczaneye danış bence
Supermomiscoming 38çok yüksek değil aslında korkma hemen 38i geçerse korkman gerekir, calpol ver üstünü aç ıslak bezlerle koltuk altına başına ara ara katabilirsin umarım yükselmez
Deletedmom410 Kcucukanne Oğlum iki gün boyunca 38 derecenin altına düşmüyordu ateşi hastaneye götürdük Boğaz enfeksiyonu kapmış onun ateşi imiş ağrı kesici antibiyotik verdi doktor ona rağmen ilaç etkisini hemen göstermedi hatta bir ara 39.7 ye kadar da çıktı korkudan çaresiz kaldım Allahtan eşim dün yanımdaydı hemen bir kabın içerisine buz ve su koyduk küçük bir bezle ıslatıp koltuk altına başına ve gövdesine soğuk kompres yaptık ılık sirkeli suda oğlumu duşa soktum yarım fitil verdim sonrasında ilaçlarını düzenli kullandım 2 gün sürdü bugün iyi şükür sizede çok geçmiş olsun
Kcucukanne Deletedmom410 tesekkur ederim sayenizde az da olsa bilgilendim acaba sirkeli suyka vucudunu silip sonrasinda ikik dus mu. Aldirsam sizce
bitterikolata Deletedmom410 sirkeli su damarları ani olarak büzer ateş düşmüş gibi olur fakat damarlar genişlediğinde ateş daha da fazla yükselir yanlış bir uygulamadır eski bir uygulama ve ülkemizde doğru diye biliniyor uyarmak istedim
Deletedmom410 Kcucukanne Evet öylede yapabilirsiniz sirke vücudundaki mikropları kırar birazda olsa size yararım olduysa ne mutlu bana inşallah tez vakitte iyileşir yavrunuz 🙏🏻