Yasemin41 Berilbebegim şimdi pütürlü yemiyorlar ileride alışırlar mı sence ya valla çok korkuyorum çünkü bebeğim çiğneme hareketi de yapmıyor alıştı yutuyor direkt :(
Yasemin41 Bgrynkuras merhaba gastrotussu nasıl kullanıyorsunuz acaba ? Biz bebekken denedik Pek etkisi olmadı ama şimdi belki etkili olabilir gazlanmak belki yerken felan , motilium mu daha iyi geldi size gastrotuss mu , bi de 2 aylık tedaviniz nasıldı
Bgrynkuras Yasemin41 ikisi birlikte kullandık motilium maksimum 2 hafta diğeri bitene kadar gastrotuss günde 3 kez 1 ölçek motilium da kilosu kadar şırıngası var onunla çekiyoruz. 4 aylık başladık geçene kadar kullandık tekrar ettikçe tekrar başladık
Beren2323 Yasemin41 bizim de öyle bazen hiç kusmuyor bazen hep kusuyor oturarak yediriyorum zaten gazını nasıl çıkarıyorsunuz
Yasemin41 Beren2323 anakucağını koltuğa dayıyorum dik konumda yerde yediriyorum sonra gazını çıkarmak için oturtuyorum genelde kalkıyor ya da emekliyor hareket edince çıkıyor bazen de çıkmıyor ama uzun sürüyor
Beren2323 Yasemin41 küçükken Çok uyanırdı da çok şükür büyüdükçe uykusu düzeldi bi yeri ağrıdığında çok uyanır
Beren2323 Yasemin41 ben uzun bi süre yerde yatırarak yedirdim yüksek yastık koyarak bi süredir mama sandalyesinde yediriyorum ama yemek istemiyo çoğu zaman
Beren2323 Yasemin41 aç olduğunda elimle bizim yendiğimiz şeyleri verdiğimizde yiyor ama bu aralar eliyle ağzında kini tutup çekşyor çok kötü bişey
Yasemin41 Beren2323 bizimki de telf olmadan yemiyor zar zor o da tıkıyorum bazen hiç az yiyor bırakıyorum kusmasın diye , 1 saat sonra deniyorum , eliyle ağzındakini çıkarması çok kötü aynen bizimki de ağzında tutmayı öğrendi yutmuyor ya sinirlerim bozuluyor
Yasemin41 Bgrynkuras motilium faydasını gördünüz mü peki ne derecede gördünüz yani , gastrotuss mu daha iyi geldi size motilium mu ,
Ikimelekannesi06 Beren2323 oğlumda doğduğundan beri var formül sütünün içine keçiboynuzu özlü kıvamlaştırıcı mama koy dedi doktorumuz ve çok faydasını gördüm 2 ay kusan bebeğim çok nadir gazla beraber azıcık çıkarıyor
Yasemin41 Ikimelekannesi06 merhaba keçiboynuzu özlü koyulaştırcı mama dediğiniz hangi marka acaba ismi nedir ?
Yasemin41 Bgrynkuras teşekkür ederimm , peki kullandıktan sonra ağzından çıkardığı gazlarda azalma oldu mu , yemek yerken gazlanıyorlar yiyemiyorlar ya ben bunu merak ediyorum yemek yedirrken sürekli gazını almak zorunda kalıyorum
EmineB10 Beren2323 mehaba benim bebeğimde de reflü vardı doğduğundan beri ama 6.aydan sonra yavaş yavaş geçti şimdi 8buçuk ağlık kusmuyor artık ek gıda ve anne sütü alıyor biz bu zaman kadar hep reflü yatağında yatırdık ve de bize bir şurup vermişti reflü için nispeten iyi geldi tam geçirmese de
Ikimelekannesi06 Yasemin41 eczaneden bulabilirsiniz marketlerde satılan bi ürün yok eğer eczanenizde yoksa deposundan getirtin ben öyle yapıyorum önce arıyorum varsa gidip alıyorum yoksa deposuna sipariş verdiriyorum sabahtan ararsanız öğleden sonraya gelmiş oluyo