gulerva MuMuBu ben lansinom 2 uçlu sağma makinası aldım işe başladığım için işte sağıyorum gerçi 15 gün oldu ama azalma hissetmedim zamanla ne olur bilemem ama makina 10dk açık oluyor kızım göğüslerimi sanmıyorum makina kadar emsin
Kubrapehlivan Bktbll Benim bebeğim bugün 40 günlük oldu, göğüs ucumu asla almıyordu. 20 gün sağıp verdim, ama inanilmaz zorlandım. Sonra aventin göğüs ucunu aldım inanilmaz rahat ve kullanışlı 😊hem göğüs ucun yara olmuyor hemde rahat tutuyor :)
Gunesoz MuMuBu biberonla verirseniz memeden daha da uzaklaşır. Beraber duşa girip akan suyun altında emzirmeye çalışın. Anne karnında olduğunu hissedip yeniden emmek isticektir.
Baran_agah46 Emzirmeye çalışın , elinizden geleni yapın ama olmuyorsa da sağarak verin, tabii her şeyi denedikten sonra , ben de 5.5 aydır sağarak veriyorum sütümü oğluma , sütümde de hiç azalmadı olmadı çok şükür
Htcsmt MuMuBu bebeğim 5 ay 11 günlük neredeyse doğduğundan beri sağıp biberonla veriyorum sütümde bi azalma olmadı şükür geceleri ve uykuluyken emiyor sadece
Karyakrcr MuMuBu aynısını yaptım 2 saate bir düzenli sağım ama sütüm hem azaldı hemde göğüs damarlarım çekilmeye başladı makineden bebek emince süt daha fazla geliyor hemde kalitesi artıyormuş