MuMuBu sevgili anneler bebeğim 5.5 aylık ve üç aydır emmek istemiyor sütü sağıp kaşıkla veriyorum ve uykuluyken emzirebiliyorum. acaba hep sağıp biberonla versem sütüm zamanla kesilir mi 🙄
Bktbll MuMuBu bende burda bekliyim benimde 12 günlük bebeğim gögüs ucunu tutamıyor süt sağıp veriyorum bu konuyu merak ediyorum bende
snil MuMuBu Sağma emme gibi olmadığı için zamanla süt miktarında azalma oluyor. En kral makine bile bebek gibi çekemiyor. Zor ama gittiği yere kadar devam edin belki tutmaya başlar 🙏
Melinasmomm MuMuBu bende hep sağarak veriyorum biberonla memeyi hiç almadı bebeğim sut azalmiyor düzenli sağım yaparsanız ama memeyi vermeye çalışın sağmak çok yıpratıcı
Cennet1212 MuMuBu bebeğin emmesi sütü arttır zamanla makina azaltacaktir ben 4 ay full sagdim 2.5-3 saate bir sagdim 6.ayda sütumden bir damla gelmedi
Birikiuc Nasıl ugrascaksın sürekli sağmaya. Emzirmeye çalış o dha rahat biliyosun. Sağmak çok zor ve sıkıntılı yani. Azalır azalmaz bilemiyorum bazısında azalıyor bazısında artıyor
MuMuBu Birikiuc evet emzirmek cok rahat ama bebek emmek isterse yoksa işkence gibi ağlama krizleri memeyi tutmaması tutunca bir dk emip bırakması🙄 geceleri emdiği sürece emzirip gündüzleri sağıp veriyorum kaşıkla cnkü aglama krizleri hem beni hem onu yıpratıyor 😔
MuMuBu Bktbll hiç tutmuyorsa 3 saatte bir sağın diyorlar azalmasın diye ama merak ediyorum sadece sagarak uzun süre anne sütü veren anneler var mı
Kubrapehlivan Bktbll Benim bebeğim bugün 40 günlük oldu, göğüs ucumu asla almıyordu. 20 gün sağıp verdim, ama inanilmaz zorlandım. Sonra aventin göğüs ucunu aldım inanilmaz rahat ve kullanışlı 😊hem göğüs ucun yara olmuyor hemde rahat tutuyor :)
Irem-7536 Bende senin gibiyim sağıp biberonla veriyorum. Ne denediysem almadı bebeğim memeyi uykudan uyanınca veriyorum sadece başka da almıyor zaten. Evet sağmak çok uğraştırıyor ama yapacak bir şey de yok.
MuMuBu Irem-7536 ne kadarlık bebeğiniz sütünz de azalma oldu mu bir de hamgi marka biberon kullanıyorsunuz
Birikiuc MuMuBu kuzum anlıyorum seni inan ki. Mesela gun içinde uykuya dalarken memeni ver agzına . Uyanırken ver yani tam ayık degilken. Böyle böyle yavas yavas alısır belki. Ne bileym hani sende rahat edersin diye dedim belki de denemişsndr 🤷🏻♀️
Bktbll MuMuBu valla canım ben genelde 2 saatte bir uyandırıp süt veriyorum yani 2 saate hep sağıyorum elektirikli süt sağma makinesiyle ama bilemiyorum inşallah azalma olmaz sütte suan zaten normal geliyor benim ilk başlarda hiç gelmemişti sütüm
Nejlali MuMuBu ben doğduğundan beri sağıyorum azalma olmadı çünkü emer gibi her 2 saatte bir sağıyorum uzun dakikalı
MuMuBu Birikiuc Allah razı olsun canım senden. ama üç aydır o şekilde devam ettirdim . dogru diyosun insan yoruluyor stres oluyor ama yinede uykuluyken felan emziricem . ama aç kalıp aglayıp tutmayınca da aağıp kaşıkla vermekten baska şansım kalmıyor. inşaAllah döner severek tutar da 🤲🏼
Birikiuc MuMuBu inşallah canım inşallah gene aglatma kaşıkla ver ama emmeyide tamamen unutturma belki döner 🙏🙏😘
CemileF Doğduğundan beri sağarak veriyorum. 3 ay 25 günlük azalmadı sütüm. Eltimde yaşına kadar sağarak verdi azalmadı. Ama en iyisi tabiki meme.