aybars97 sonsuz17 Şu an kamerası en iyi olan huawei. P smart 2019 yerine huawei mate 20 lite ya da P30 lite almanı tavsiye ederim
fatimaozel sonsuz17 valla her özelliği çok iyi özellikle kamerası. fotoğraf çekilmeyi seviyorsanız kesinlikle memnun kalırsınız 👍🏼
sonsuz17 fatimaozel teşekkürler iyimis o zaman seviyorum özellikle bebeğimi fiyatı da çok uygun dediklerinizi karşılaması iyimis 2400 du
Sumeyye123 sonsuz17 bugün ikisi arasında kalıp A10 aldım daha kullanmaya başladım umarım yanıltmaz 🤷♀️
Zeynepmesut sonsuz17 valla aynı telefondan 2 tane var evimizde ikiside aynı sorunlar yinede sen bilirsin
Sumeyye123 sonsuz17 daha açamadım valla telefonumdan resimler falan atılacak yarın kullanmış olurum söylerim size de
Muhyuf sonsuz17 Ben kullanıyorum huawei 2019 inan ki su dolu lavaboya düştü yine çalışıyordu çok memnunum
Mom022 Eşimin telefonu Samsung a10 çok afedersin 💩 gibi bir telefon. Güncellemeleri asla kaldırmıyor. Kamerası desen ağız burun eğiyor kamera. Sanki korku tünelindeki aynalarda cekmissin gibi bi enteresan. Biraz daha eskiyince huawei ya da lg alicam dedi