Krsmngl Merhabalar. Arkadaşlar bugun bebeğim 6 günlük eve geldiğimizden beri sürekli uyuyor gün içinde zar zor uyandırıp emziriyorum. Emerkende uykuya geçiyor 2. Memeye bir türlü heçemiyoruz. Bı durumu yaşayan var mı? Yeni doğanların günde 16 saat uyumadı normal ama beslenme açısından endişeliyim:( zaten düzgğn ememiyorda
Alpaslaninannesii Krsmngl canim normal benimkide sadece tek meme emiyordu ondada yorulup uyuyordu ama icin rahat etsin yinede bir doktora sor
Ilknuraltun Krsmngl Canım benim bebeğim de öyle şu anda 15 günlük sürekli uyku hali var sarılığı var çünkü
incitanemmm Krsmngl benim bebeğimde 12 günlük aynı dertten muzdaribim sarılıgı var bir gece hastanede yattı hemen hastaneye götür sarılık olabikir renginde sararma var mı bizim bebek kırmızıydı cok farkedememiştik
Donmez95 Sarılık olmuştur ne yapıp edip doyurun.. Ya da doktora gidin hemen biz 2 gün hastanede yattık sarılıktan
Balkupummm Krsmngl Benim oglumda hic bi sekilde uyanmiyordu 3 gun hastanede kalmisti altini acmayi deneyin burnuyla cenesiyle oynayin ayaginin altina dokunun cok zor gercekten beslenmesi lazim duzelmesinicin
ballitursu Krsmngl siz uyandırmaya çalışın mutlaka evet bende çoook zar zor uyandırırdım .ilk 15/20 gün biraz zor oluyor uyanık kalmaları . üzerini soyun, altını silin ,ayağının altına vurun emmesi için nasıl rahatız olup uyanırsa onu deneyin .
duygu00 ballitursu sarılık olan bebekler dediklerinizi yaptığımız da hala uyumaya devam ederler mi? Yani altını açtığımızda uyumaya devam etmeye çalışır mi?
Kaannesi Krsmngl benm bebeğmde asla uyanmıyordu ben gece ameliyatlı halimle zorla uyandırıp mamasını veriyordm saatinizi ayarlayın 2 saate bir muhakak emzirin banada sarılıktan uyuduğunu söylüyorlardı ki sarılık vardı şimdi çok şükğr gece o ağlıyor beni uyanıdırıyor
ballitursu duygu00 Sanmıyorum .benim sarılık oranı sınırda olmasına rağmen bile zorlanarak uyandı,13 çıkmıştı sınırda dedi doktor ama inanın 2 saat uğraştığımı hatırlıyorum uyanması için düzelicek ama merak etmeyin ☺️
Mom62636362 Krsmngl hastanede hemşireler ayağının altına fiske atarak uyandırmamı söylediler, ama hafifçe değil yani. Bir zararı olmaz dediler.
Minikimmm Krsmngl altını aç ayaklarının altını mincikkla burnunu şık benim kızım öyle uyanıyordu canım ama uyandırmaya valis muhakkak çok küçük çünkü
Pollyn- Krsmngl bebeğinizin kan şekeri düştüğü için uyuyordur yuksek ihtimal ile ve eğer sizin söylediğinize göre emmemeye yada mama almamaya devam ederse sarılık olabilir. Sizin yapacağınız şey uyandirmak için topuğuna vuracaksınız ve 2 saatte 1 uyandıracaksınız aksatmadan zorda olsa emzireceksiniz . Ben ağladım bu yuzden cunku benim bebeğimde sarılık gecirdi bakınca uzuluyorsun.yani eğer bu dönemde bebeğinin hastanede yatmasını istemiyorsan sık sık emzireceksin .
Blz01 Krsmngl sarılığa dikkat edin aynı problemi yaşadım sarılık oldu değeri 20 di çok yüksek.gözlerine bakın varda ihmal etmeyin